Libnet.ro
UNICEF

10:00

Congresul American a inceput dezbaterea pentru destituirea lui Trump

România Liberă România Liberă,
Congresul American a inceput dezbaterea pentru destituirea lui Trump

Camera Reprezentantilor dezbate miercuri o noua inculpare a lui Donald Trump, care ar putea intra in. continuă pe România Liberă

Democratii incearca destituirea lui Trump, dupa violentele de la Capitoliu Pelosi: Presedintele este o amenintare la adresa natiunii - VIDEO

Camera Reprezentantilor este gata sa lanseze, pentru a doua oara, procedura de destituire a presedintelui in exercitiu Donald Trump chiar in aceasta saptamana, cu doar cateva zile inainte de incheierea mandatului, in cazul in care vicepresedintele Mike Pence refuza sa activeze cel de-al 25-lea amendament privind inlaturarea acestuia din functie ca urmare a incitarii suporterilor sai care au luat cu asalt Capitoliul.

Articolul privind destituirea lui Trump ar putea fi votat miercuri in Camera Reprezentantilor

Destituirea presedintelui in functie al SUA, Donald Trump, ar putea fi supusa miercuri votului Camerei Reprezentantilor, a anuntat luni presedintele Comisiei privind reglementarea, Jim.

Cel putin 6 republicani vor vota pentru acuzarea lui Trump

Reprezentantul republican Dan Newhouse, de la Washington, si-a postat pe Twitter declaratia in care a indicat ca va vota in favoarea acuzarii presedintelui Trump. A inchide ochii la acest asalt brutal asupra Republicii noastre nu este o optiune, a declarat Newhouse, potrivit CNN.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2181 seconds )