Libnet.ro
UNICEF

20:15

Conservatorul Francois Fillon va fi candidatul dreptei la alegerile prezidentiale din Franta

România Liberă România Liberă,
Conservatorul Francois Fillon va fi candidatul dreptei la alegerile prezidentiale din Franta

Fostul premier Francois Fillon va fi candidatul dreptei la alegerile prezidentiale din Franta, dupa ce a obtinut, duminica, 69,5 la suta din voturi in turul al doilea al alegerilor primare ale dreptei. continuă pe România Liberă

Fostul premier Francois Fillon va fi candidatul dreptei la alegerile prezidentiale din Franta

Conservatorul Francois Fillon 62 de ani), fost premier al Frantei in timpul mandatului de presedinte al lui Nicolas Sarkozy, a castigat detasat cel de-al doilea tur al alegerilor primare pentru desemnarea candidatului de centru-dreapta la alegerile prezidentiale din primavara anului viitor. Potrivit rezultatelor partiale din 9. 577 dintre cele 10. 228 de birouri de vot, Fillon a obtinut 66,5% din voturi, fata de 33,5%, scorul contacandidatului sau, Alain Juppe, anunta Le Monde. Francois Fillon promite un 'electrosoc' pro-business pentru Franta si doreste crearea unui guvern al zonei euro, ceea ce ar reprezenta un pas imens catre o Europa cu doua viteze. Liberal pur-sange, Fillon a promovat in campania electorala un stat mai suplu si este admirator declarat al lui Margaret Thatcher.

Dreapta franceza isi desemneaza candidatul pentru alegerile prezidentiale de anul viitor

Dreapta franceza isi alege candidatul duminica pentru alegerile prezidentiale din 2017, favorit fiind Francois Fillon, aflat in competitie cu un alt fost premier, Alain Juppe, releva AFP.

Candidatul de extrema dreapta in alegerile prezidentiale din Austria Norbert Hofer vrea referendum pentru iesirea tarii din UE

Candidatul de extrema dreapta in alegerile prezidentiale din Austria, Norbert Hofer, a afirmat ca va sustine organizarea unui referendum cu privire la apartenenta tarii sale la Uniunea Europeana daca aceasta va deveni mai centralizata dupa iesirea Marii Britanii din blocul comunitar.

UPDATE. Franta: Dreapta isi alege candidatii la alegerile prezidentiale, intr-un context delicat. Alain Juppe si Francois Fillon, favoritii care ar putea s-o infrunte pe Le Pen peste sase luni

Dreapta franceza isi alege, duminica, candidatul pentru alegerile prezidentiale din 2017. Favoriti sunt Francois Fillon si fostul premier Alain Juppe, scrie agentia France Presse.

Franta: Dreapta isi alege candidatii la alegerile prezidentiale, intr-un context delicat. Alain Juppe si Francois Fillon, favoritii care ar putea s-o infrunte pe Le Pen peste sase luni

Dreapta franceza isi alege, duminica, candidatul pentru alegerile prezidentiale din 2017. Favoriti sunt Francois Fillon si fostul premier Alain Juppe, scrie agentia France Presse.

Franta, rezultate partiale: Francois Fillon, castigator detasat al alegerilor primare pentru desemnarea candidatului dreptei la prezidentiale

Conservatorul Francois Fillon, fost premier al Frantei in timpul mandatului de presedinte al lui Nicolas Sarkozy, a castigat detasat cel de-al doilea tur al alegerilor primare pentru desemnarea candidatului de centru-dreapta la alegerile prezidentiale din primavara anului viitor. Potrivit rezultatelor partiale din 2. 121 dintre cele 10. 228 de birouri de vot, Fillon a obtinut 69,5% din voturi, fata de 30,5%, scorul contacandidatului sau, Alain Juppe, anunta Le Monde.

Candidatul dreptei franceze la prezidentiale, desemnat in urma votului de duminica: Francois Fillon si Alain Juppe se infrunta in cursa electorala

Candidatul dreptei franceze la alegerile prezidentiale va fi desemnat duminica in urma alegerilor primare. in cursa electorala se infrunta fostii premieri Francois Fillon si Alain.

Al doilea tur al alegerilor primare pentru desemnarea candidatului dreptei la prezidentialele din Franta: Francois Fillon sau Alain Juppe?

In Franta are loc duminica al doilea tur al alegerilor primare pentru desemnarea candidatului de centru-dreapta la alegerile prezidentiale din primavara anului viitor, anunta AFP. In cursa au ramas doi fosti premieri francezi - Francois Fillon si Alain Juppe. Fostul presedinte Nicolas Sarkozy a iesit din cursa dupa primul tur al alegerilor primare, unde s-a clasat al treilea, dupa Fillon si Juppe.

Franta: Francois Fillon castiga teren in fata lui Alain Juppe in batalia pentru desemnarea candidatului dreptei la prezidentiale

Campania pentru alegerile primare in vederea desemnarii candidatului dreptei la prezidentialele de anul viitor din Franta a intrat pe ultima suta de metri, iar fostul premier Francois Fillon isi mentine avantajul in fata rivalului sau, Alain Juppe, dupa dezbaterea televizata de joi seara dintre cei doi, noteaza LesEchos. fr.

Traian Basescu va merge, sambata, la Chisinau pentru a evalua situatia de dupa alegerile prezidentiale

Presedintele PMP, Traian Basescu, a anuntat vineri, ca va merge la Chisinau, sambata, pentru a evalua situatia din Republica Moldova dupa alegerile prezidentiale, dar si pentru a identifica elemente noi de sustinere a parcursului proeuropean al acesteia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )