Libnet.ro
UNICEF

23:00

Consider ca in viata sunt alte lucruri mai importante decat fotbalul. Ce spune Alexandru Maxim despre decizia lui Anghel Iordanescu de a nu-l lua in Franta

B1 B1,
Consider ca in viata sunt alte lucruri mai importante decat fotbalul. Ce spune Alexandru Maxim despre decizia lui Anghel Iordanescu de a nu-l lua in Franta

Alexandru Maxim este unul dintre cei cinci jucatori ai Nationalei care au fost lasati acasa de selectionerul Anghel Iordanescu in vederea meciurilor de la Campionatul European. Renuntarea la fotbalist a. continuă pe B1

Cinci lucruri mai putin cunoscute despre Barack Obama

Barack Obama este cel mai puternic lider al lumii de aproape opt ani, insa exista lucruri mai putin cunoscute despre primul presedinte de culoare al SUA. Liderul democrat este singurul presedinte american care a vizitat India in doua randuri, insa multe alte lucruri, cel putin amuzante, au scapat din atentia publicului larg, scrie Share America.

Cum a murit Dan Condrea intr-un accident mai usor decat cel din Constanta. Piesele masinii patronului Hexi, intregi; autoturismul tinerilor constanteni, rupt in doua (FOTO)

Doua accident grave, puse fata in fata aduc in vedere cateva intrebari esentiale. Cum a murit patronul Dan Condrea intr-un accident mai usor decat cel petrecut in.

Cum a murit Dan Condrea intr-un accident mai usor decat cel din Constanta. Piesele masinii patronului Hexi, intregi; autoturismul tinerilor constanteni, rupt in doua. Detalii incredibile despre cele doua (FOTO)

Doua accident grave, puse fata in fata aduc in vedere cateva intrebari esentiale. Cum a murit patronul Dan Condrea intr-un accident mai usor decat cel petrecut in.

Refacerea autostrazii Sibiu-Orastie costa de doua ori mai mult decat construirea ei

Lucrarile de reconstruire a portiunii de 225 de metri ai Autostrazii Sibiu-Orastie, costa mai mult decat construirea initiala. Initial, lucrarile pentru realizarea celor 22,11 kilometri ai lotului 3 din Au.

Economia Greciei, intr-un declin mai mare decat estimarile oficiale

Economia Greciei a scazut, in primul trimestru din anul curent, intr-un ritm usor mai rapid decat aratau estimarile anterioare, conform Biroului de Statistica de la Atena ELSTAT), care arata ca evolutia a avut la baza slabirea cheltuielilor de consum si a exporturilor nete.

Danezii au platit mai mult decat au estimat pentru salvarea bancilor

Contribuabilii danezi se confrunta cu o factura mult mai mare decat aratau estimarile pentru salvarea bancilor din tara de la faliment, in perioada crizei financiare din 2008, potrivit bancii centrale a tarii, informeaza Reuters.

Greseli mai grave decat infidelitateaintr-un cuplu:10 lucruri care duc inevitabil la despartire

Cati dintre noi nu cauta formula magica pentru o relatie perfecta? Din pacate, nu exista nici perfectiunea si nici un secret al fericirii. Pentru ca o relatie sa dureze, partenerii trebuie sa stie sa actioneze si sa reactioneze, mai ales dupa ce fluturasii din stomac au disparut.

Tanar de 19 ani, executat in public de ISIS pentru ca a injurat. Numele meu va dainui mai mult decat al vostru

Un tanar de 19 ani a fost executat in public, in Libia, dupa ce a refuzat de patru ori sa se caiasca pentru ca a injurat, potrivit Daily Mail. Tanarul ar fi pronuntat mai multe.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )