Libnet.ro
UNICEF

07:00

Macron, testat pozitiv cu noul coronavirus dupa aparitia simptomelor de Covid-19 Premierul Castex, care s-a intalnit cu presedintele in ultimele zile, s-a autoizolat - UPDATE

Hotnews Hotnews,
 Macron, testat pozitiv cu noul coronavirus dupa aparitia simptomelor de Covid-19 Premierul Castex, care s-a intalnit cu presedintele in ultimele zile, s-a autoizolat - UPDATE

Presedintele francez Emmanuel Macron a fost testat pozitiv pentru Covid-19, a anuntat joi dimineata Palatul Elysee, potrivit Reuters. 47 Brigitte Macron nu are simptomele infectiei cu noul coronavirus, dar se va autoizola. continuă pe Hotnews

Presedintele francez Emmanuel Macron, testat pozitiv pentru COVID-19. Premierul Jean Castex se autoizoleaza si el

Emmanuel Macron, presedintele Frantei, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus si se va autoizola timp de sapte zile, au anuntat reprezentantii Palatului Elysee, potrivit Euronews si AFP. Presedintele.

Brigitte Macron, testata pentru COVID-19 dupa ce presedintele Frantei a iesit pozitiv. Ce rezultat a primit prima doamna

Prima doamna a Frantei, in varsta de 67 de ani, a fost testata pentru infectia cu noul coronavirus, dupa ce sotul ei, presedintele Macron a fost diagnosticat cu COVID-19. Sotia acestuia se afla in izolare s.

Macron este infectat cu noul coronavirus. Cum se simte presedintele francez

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, a anuntat joi Palatul Elysee.

CORONAVIRUS |Prefectul judetului Dolj, Nicusor Rosca, testat pozitiv

Nicusor Rosca, prefectul judetului Dolj, este internat la Spitalul de boli infectioase Victor Babes din judet, dupa ce vineri a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, iar duminica a avut febra si.

inca o veste trista pentru lumea fotbalului: Otto Baric a incetat din viata dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus

Dupa Maradona 60 de ani), Alejandro Sabella 66 de ani) si Paolo Rossi 64 de ani), toti decedati in decurs de doar 3 saptamani, un alt nume care si-a lasat amprenta in lumea sportului-rege a trecut in nefiinta.

KLAUS IOHANNIS: Transmit cele mai bune ganduri presedintelui Emmanuel Macron

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj omologului sau francez, Emmanuel Macron, care a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Presedintele Frantei, pozitiv cu coronavirus

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a fost testat pozitiv la Covid-19 dupa ce a inceput sa dezvolte simptomele bolii,.

Coronavirus in lume: Emmanuel Macron, testat pozitiv Ursula von der Leyen: Tarile Ue vor incepe vaccinarea pe 27, 28 si 29 decembrie

Numarul cazurilor de coronavirus confirmate in lume se apropie de 75 de milioane, peste 52 de milioane de persoane fiind declarate vindecate de Sars-Cov-2, iar 1,65 milioane de oameni au murit dupa ce s-au imbolnavit de Covid-19, potrivit centralizarii Worldometers. info. 40 Europa, prima regiune care a inregistrat peste jumatate de milion de decese bilant AFP)17. 20 Polonia intra in carantina nationala pe 28 decembrie si impune interdictia de circulatie de Anul Nou16. 35 Suedia: Regele Carl Gustaf afirma ca strategia suedeza a esuat 15. 47 Olanda nu e sigura ca va putea incepe vaccinarea luna aceasta.

Premierul Spaniei, in carantina pana in Ajunul Craciunului. Pedro Sanchez a luat aceasta decizie, dupa ce a aflat ca Emmanuel Macron a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Pedro Sanchez, prim-ministrul Spaniei, si-a suspendat toate activitatile publice si va intra in carantina pana la data de 24 decembrie, pentru ca recent a avut contact cu presedintele francez Emmanuel Macron,.

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, testat pozitiv cu COVID

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, s-a infectat cu coronavirus si sta in izolare, astfel ca va lucra de la distanta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )