Libnet.ro
UNICEF

18:30

Consilierii locali din Timisoara se muta pentru cateva luni la Filarmonica, din cauza lucrarilor de renovare

B1 B1,
Consilierii locali din Timisoara se muta pentru cateva luni la Filarmonica, din cauza lucrarilor de renovare

Consilierii locali din Timisoara se muta pentru cateva luni in Sala Capitol a Filarmonicii Banatul, cladire aflata peste drum de Primaria Timisoara. Mutarea are loc deoarece sala din interiorul Primariei. continuă pe B1

REZULTATE BACALAUREAT 2015 EDU.RO. Trei elevi de 10 de la acelasi liceu din Timisoara vor sa ramana in tara

Trei dintre cei noua absolventi de liceu din Timisoara care au obtinut media 10 la examenul de bacalaureat au invatat la Colegiul National Banatean si spun ca vor sa.

Romania pierde 2 miliarde euro din fondurile europene pentru transport

Vicepresedintele PNL Alexandru Nazare atrage atentia ca din fondurile europene pentru transport abia au fost cerute anul acesta la decontare 14 milioane de euro, desi au trecut 6 luni in care lucrarile trebuiau sa fie avansate.

Mai e nevoie ca Isarescu sa tinteasca inflatia? Aceasta a coborat sub zero si va ramane cateva luni acolo.

Datele publicate vineri de Institutul National de Statistica arata ca inflatia a coborat in teritoriu negativ. BNR a trecut la tintirea inflatiei in august 2005dupa 16 luni de pregatire alaturi de specialistii FMI si de cei ai bancii centrale a Cehiei. Astazi, asistam la preturi in scadere, care nu mai ridica probleme din unctul de vedere al riscului de inflatie. Desi tinta de inflatie este de 2. 5% pentru 2015, asistam la o deflatie de 1,55% iunie 2015/iunie 2014). In plus, imbatranirea populatiei ridica si ea o problema: cine sa mai creeze inflatie in Romania, din moment ce batranii au un comportament mai degraba orientat spre economisire decat spre investitii si consum. HotNews. ro a adresat mai multor economisti intrebarea :Mai e nevoie ca BNR sa tinteasca inflatia?.

Primele falimente in industria regenerabilelor, in cateva luni

Toate capacitatile de productie a energiei regenerabile se confrunta cu grave probleme de lichiditate, de acoperire a costurilor operationale si de rambursare a investitiilor realizate, ne-a declarat Catalina Dragomir, presedintele consiliului director al Asociatiei Romane pentru Energie Eoliana RWEA).

Doi consilieri din cadrul Oficiului pentru Finantarea Investitiilor Rurale Iasi sunt cercetati sub control judiciar pentru luare de mita

Consilierii Gica Dumitru si Adriana Anca Acojocaritei din cadrul Oficiului Judetean pentru Finantarea Investitiilor Rurale Iasi sunt cercetati sub control judiciar de catre DNA. Ei sunt suspectati ca au.

Bancile din Grecia raman inchise pana luni

ACTUALIZARE 22:29 Bancile din Grecia vor ramane inchise pana luni, iar limita de retragere a cel mult 60 de euro zilnic de la bancomate va fi aplicata in continuare, anunta televiziunea publica, citata de Reuters. Bancile elene sunt inchise de aproximativ zece zile, in contextul intrarii Greciei in incapacitate de plati. * ACTUALIZARE 15:28 Reuters: Vacanta bancara din Grecia se va mai extinde * ACTUALIZARE 14:53 Grecia cere bail-out pe trei ani, promitand reforme de saptamana viitoare Vedeti, in articol, scrisoarea transmisa de Grecia) * ACTUALIZARE 14:18 Rusia nu este in pozitia sa ajute Grecia in criza datoriei directorul bancii VTB) * ACTUALIZARE 13:34 Reuniunea Eurogrup de azi a fost anulata * ACTUALIZARE 13:22 Ministerul grec de finante neaga introducerea de IOU * ACTUALIZARE 13:11 ESM a primit cererea Greciei pentru imprumut * URMARITI LIVE TEXT PRIVIND SITUATIA DIN GRECIA iN ARTICOL.

Bancile din Grecia raman inchise pana luni

Bancile din Grecia vor ramane inchise pana luni, iar limita de retragere a cel mult 60 de euro zilnic de la bancomate va fi aplicata in continuare, anunta Banca centrala a tarii, citata de Reuters.

Bancile din Grecia raman inchise pana luni

Ministerul elen de Finante a anuntat miercuri ca bancile din Grecia vor ramane inchise pana luni, transmite Washington Post. De asemenea, se va mentine limita de retragere de la bancomate de 60 de euro pe.

Oficial: Bancile din Grecia raman iNCHISE pana luni

Bancile din Grecia vor ramane inchise pana luni, iar limita de retragere a cel mult 60 de euro zilnic de la bancomate va fi aplicata in continuare, anunta Banca centrala a Greciei, scrie Mediafax. Stire.

S-a RUPT din nou filmul pentru Bourceanu. A suferit o noua accidentare grava

Alexandru Bourceanu s-a accidentat din nou, o data ce a revenit in Turcia de la Steaua. Mijlocasul s-a lovit din nou la genunchi in timpul unui antrenament, iar in functie de verdictul medicilor el ar putea absenta de pe teren pana la 6 luni de zile.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )