Libnet.ro
UNICEF

08:00

Consilierul ministrului Nita, Ioan Mihaila, trimis in judecata pentru dare de mita

B1 B1,
Consilierul ministrului Nita, Ioan Mihaila, trimis in judecata pentru dare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a consilierului ministrului al ministrului delegat pentru Energie Constantin Nita, Ioan Mihaila, pentru dare de mita. De asemen. continuă pe B1

Ioan Mihaila si Eugen Bradean, trimisi in judecata in dosarul Mita la Hidroelectrica

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a consilierului ministrului al ministrului delegat pentru Energie Constantin Nita, Ioan Mihaila, pentru dare de mita. De asemen.

Eugen Bradean si Ioan Mihaila, trimisi in judecata in dosarul Mita la Hidroelectrica

Eugen Bradean, director de trading la Hidroelectrica, si Ioan Mihaila, fost membru in Consiliul de Supraveghere al companiei si fost consilier al ministrului Constantin Nita, au fost trimisi in judecata in.

Eugen Bradean si Ioan Mihaila, trimisi in judecata in dosarul Mita la Hidroelectrica

Eugen Bradean, director de trading la Hidroelectrica, si Ioan Mihaila, fost membru in Consiliul de Supraveghere al companiei si fost consilier al ministrului Constantin Nita, au fost trimisi in judecata in dosarul de mita privind vanzarea de energie.

Brasov: Administrator de firma, trimis in judecata pentru evaziune de 3 milioane de euro.

Administratorul unei firme din Brasov a fost trimis in judecata pentru evaziune de 3 milioane de euro. Florica Dina Surcel, administrator la firmele SC EPSILON HOUSE IMOBIL INVEST SRL BRASOV si respectiv SC ELEDIVI CONSTRUCT SRL BRASOV, a fost trimisa in judecata pentru inselaciune in forma si uz de fals continuata. Ea a fost ajutata de un cetatean italian, Antonino Gattuso. In rechizitoriul intocmit, procurorii au aratat ca in perioadele 09. 2008 si 22.

UPDATE Dosarul mitei de la Hidroelectrica: Ioan Mihaila si Eugen Bradean au fost trimisi in judecata la doar trei saptamani dupa arestarea preventiva/ Ministrul Energiei a fost exonerat de orice raspundere

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatului Ioan Mihaila, fost membru in Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica si consilier al ministrului delegat pentru Energie, pentru infractiune de dare de mita. Alaturi de Mihaila a fost trimis in judecata si Eugen Bradean, membru in Directoratul Hidroelectrica pentru complicitate la luare de mita si complicitate dare de mita. UPDATE Potrivit rechizitoriului, procurorii nu au putut dovedi vreo legatura intre inculpati si firma Energon Power@Gas, controlata de Rares Criste. De asemenea, nu a fost dovedita nici vreo implicare a ministrului energiei, Constantin Nta. Astfel, atat pentru Rares Criste, cat si pentru Constantin Nita, s-a dispus neinceperea urmaririi penale.

UPDATE Dosarul mitei de la Hidroelectrica: Ioan Mihaila si Eugen Bradean au fost trimisi in judecata la doar trei saptamani dupa arestarea preventiva / Ministrul Energiei, deputatul Cristian Rizea si administratorul firmei beneficiare a scandalului au fo

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatului Ioan Mihaila, fost membru in Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica si consilier al ministrului delegat pentru Energie, pentru infractiune de dare de mita. Alaturi de Mihaila a fost trimis in judecata si Eugen Bradean, membru in Directoratul Hidroelectrica pentru complicitate la luare de mita si complicitate dare de mita. UPDATE Potrivit rechizitoriului, procurorii nu au putut dovedi vreo legatura intre inculpati si firma Energon Power@Gas, controlata de Rares Criste. De asemenea, nu a fost dovedita nici vreo implicare a ministrului energiei, Constantin Nta. Astfel, atat pentru Rares Criste, cat si pentru Constantin Nita, s-a dispus neinceperea urmaririi penale. Aceeasi decizie a fost luata si in cazul deputatului Cristian Rizea, audiat si el in acest dosar, potrivit Legal-News. ro.

UPDATE: Fostul consilier al ministrului Nita, trimis in judecata in dosarul Hidrolectrica. ...

SURSE: DNA verifica implicarea deputatului PSD Cristia Rizea, in dosarul Hidroelectrica --- Ioan Mihaila, membru in Consiliul de Supraveghere al S. Hidroelectrica S. A si consilier al ministrului delegat pentru Energie din cadrul Guvernului Romaniei si Eugen Bradean, membru in Directoratul S. Hidroelectrica S. A si coordonator al Directiei de Marketing Furnizare sunt acuzati de dare de mita, respectiv luare de mita si complicitate la dare de mita. Citeste si: Audieri la DNA, in .

Fostul consilier al ministrului Nita, trimis in judecata in dosarul Hidrolectrica.

Ioan Mihaila, membru in Consiliul de Supraveghere al S. Hidroelectrica S. A si consilier al ministrului delegat pentru Energie din cadrul Guvernului Romaniei si Eugen Bradean, membru in Directoratul S. Hidroelectrica S. A si coordonator al Directiei de Marketing Furnizare sunt acuzati de dare de mita, respectiv luare de mita si complicitate la dare de mita. Citeste si: Audieri la DNA, in dosarul Hidroelectrica Potrivit rechizitoriului procurorilor, in cursul lunii octombrie 2013, inculpatul .

Dosarul mitei de la Hidroelectrica: Ioan Mihaila si Eugen Bradean au fost trimisi in judecata la doar trei saptamani dupa arestarea preventiva

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatului Ioan Mihaila, fost membru in Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica si consilier al ministrului delegat pentru Energie, pentru infractiune de dare de mita. Alaturi de Mihaila a fost trimis in judecata si Eugen Bradean, membru in Directoratul Hidroelectrica pentru complicitate la luare de mita si complicitate dare de mita.

Ioan Mihaila si Eugen Bradean, trimisi in judecata in dosarul Mita la Hidroelectrica. Deputatul PSD, Cristian Rizea, cercetat in acest caz

UPDATE14:00:DNA verifica implicarea deputatului PSD Cristian Rizea, in dosarul Hidroelectrica. Rizea ar fi avut intalniri cu Ioan Mihaila. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )