Libnet.ro
UNICEF

06:15

Consilierul personal al primarului Oprescu, Solomon Wigler, ramane in arest

Antena3 Antena3,
Consilierul personal al primarului Oprescu, Solomon Wigler, ramane in arest

Solomon Wigler, consilierul personal al primarului Sorin Oprescu, ramane in arest, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis definitiv, vineri, sa respinga contestatia acestuia la masura impusa de Tribunalul. continuă pe Antena3

Consilierul lui Oprescu, Solomon Wigler, ramane in arest

Solomon Wigler, consilierul personal al primarului Sorin Oprescu, ramane in arest, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis definitiv, vineri, sa respinga contestatia acestuia la masura impusa de Tribunalul Bucuresti, in dosarul in care este acuzat ca ar fi luat mita 204. 000 de euro.

Consilierul personal al primarului Sorin Oprescu, inculpat pentru coruptie, ramane dupa gratii

Solomon Wigler, consilierul personal al primarului Sorin Oprescu, ramane in arest, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis definitiv, vineri, sa respinga contestatia acestuia la masura impusa de Tribunalul Bucuresti, in dosarul in care este acuzat ca ar fi luat mita 204. 000 de euro.

Consilierul personal al primarului Oprescu ramane in arest; CAB a respins contestatia lui Wigler

Solomon Wigler, consilierul personal al primarului Sorin Oprescu, ramane in arest, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis definitiv, vineri, sa respinga contestatia acestuia la masura impusa de Tribunalul Bucuresti, in dosarul in care este acuzat ca.

Solomon Wigler, consilierul personal al primarului Sorin Oprescu, ramane in arest: Decizia este definitiva

Curtea de Apel Bucuresti a decis vineri ca Solomon Wigler, consilierul personal al primarului Sorin Oprescu, ramane in arest, informeaza Mediafax. Instanta a respins contestatia lui Solomon Wigler la masura.

Consilierul lui Oprescu ramane in arest. Decizia este DEFINITIVA

Consilierul personal al primarului Sorin Oprescu, Solomon Wigler, ramane in arest, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis definitiv, vineri, sa respinga contestatia acestuia.

Consilierul lui Sorin Oprescu vrea sa scape de arest: Decizia magistratilor va fi definitiva

Consilierul lui Sorin Oprescu vrea sa scape de arest. Solomon Wigler a ajuns in arestul Politiei Capitalei dupa ce procurorii l-au retinut pentru luare de mita, iar Tribunalul Bucuresti a admis cererea de arestare.

Consilierul lui Sorin Oprescu a perseverat in activitatea infractionala

Solomon Wigler, consilierul primarului Capitalei, a perseverat in activitatea infractionala pentru a obtine foloase materiale prin faptul ca lasa sa se creada ca are influenta asupra functionarilor din Primaria Capitalei, se arata in motivarea arestarii preventive a inculpatului.

Sorin Oprescu, despre Solomon Wigler, consilierul sau arestat pentru coruptie: Nu ai decat doua variante: ori esti prost, ori esti prost!

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a luat parte zilele acestea la Forumul Primarilor, eveniment organizat la New York. Acolo, edilul a vorbit si despre Solomon Wigler, consilierul lui arestat pentru fapte de coruptie.

Motivarea judecatorilor in cazul consilierului Solomon Wigler: La Primaria Capitalei spaga e o obisnuinta

Scandal de coruptie la Primaria Capitalei. Consilierul lui Sorin Oprescu a fost arestat pentru 30 de zile, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea mita 25. 000 de euro. in motivarea judecatorilor de la.

Cum motiveaza Tribunalul Bucuresti arestarea consilierului personal al lui Oprescu

Consilierul personal al primarului Sorin Oprescu, Solomon Wigler, a perseverat in incercarea de a obtine bani de pe urma pretinsei influente din Primaria Capitalei, se arata in motivarea de arestare emisa de Tribunalul Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2883 seconds )