Libnet.ro
UNICEF

15:15

Consiliul UE a aprobat un pachet financiar de 1,8 miliarde euro pentru Ucraina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consiliul UE a aprobat un pachet financiar de 1,8 miliarde euro pentru Ucraina

Consiliul Uniunii Europene a aprobat propunerea Comisiei Europene CE) privind acordarea unui imprumut de 1,8 miliarde de euro Ucrainei printr-un program de asistenta financiara, la o saptamana dupa ce Parlamentul European si-a dat avizul pentru distribuirea fondurilor, potrivit unui comunicat emis de Consiliu. continuă pe Ziarul Bursa

Rezervele valutare la BNR au crescut la 30,6 miliarde euro

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei erau, la sfarsitul lunii martie, de 30,599 miliarde euro, fata de 30,482 miliarde euro la 28 februarie, a anuntat, azi, banca centrala, intr-un comunicat remis redactiei.

Romania si Bruxelles-ul se pregatesc pentru o piata unica digitala, care ar putea genera o crestere suplimentara de pana la 340 de miliarde euro

Tehnologiile digitale nu cunosc frontiere, prin urmare nu mai are sens ca fiecare tara din UE sa aiba propriile norme privind serviciile de telecomunicatii, drepturile de autor, protectia datelor sau gestionarea spectrului de frecvente radio, considera Comisia Europeana. Executivul european sustine ca promovarea unei piete unice digitale ar putea genera o crestere economica suplimentara de pana la 340 miliarde euro si intentioneaza sa lanseze in luna mai din acest an o strategie privind Piata Unica Digitala. In Romania, Ministerul pentru Societatea Informationala anunta ca a identificat masurile care ar trebui sa prevaleze in aceasta strategie.

UE aloca 1,8 miliarde euro Ucrainei

Consiliul Uniunii Europene a aprobat miercuri propunerea Comisiei Europene CE) de acordare a unui imprumut de 1,8 miliarde de euro Ucrainei printr-un program de asistenta financiara, potrivit Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )