Libnet.ro
UNICEF

06:45

Consiliul de Securitate al ONU condamna ferm cel mai recent test balistic efectuat de Coreea de Nord

Hotnews Hotnews,
 Consiliul de Securitate al ONU condamna ferm cel mai recent test balistic efectuat de Coreea de Nord

Consiliul de Securitate al Organizatiei Natiunilor Unite a condamnat ferm duminica cel mai recent test balistic efectuat de Coreea de Nord, despre care Phenianul a anuntat ca a fost coordonat de la fata locului de liderul nord-coreean Kim Jong-Un si a fost un succes. Consiliul de Securitate al ONU considera ca testul balistic efectuat sambata reprezinta o noua incalcare grava a rezolutiilor ONU, anunta AFP. continuă pe Hotnews

Dezvaluiri incredibile. Cel mai controversat om politic al momentului, Liviu Dragnea, vine la Punctul de intalnire

In aceasta seara, de la ora 19. 00, Radu Tudor v-a pregatit dezvaluiri incredibile. Cel mai controversat om politic al momentului, presedintele PSD, Liviu Dragnea, vine la Punctul de.

Cel mai vechi mesaj intr-o sticla aruncata in mare, gasit dupa 108 ani

Un mesaj trimis intr-o sticla pe mare in urma cu 108 ani de un cercetator marin britanic si descoperit pe o plaja din Germania este considerat cel mai vechi de acest tip gasit vreodata. Noul record a fost inregistrat si confirmat saptamana aceasta de Guinness Book of World Records.

Productia de energie verde a reprezentat anul trecut 12,5% din total, cel mai mare procent de pana acum

Energia verde a generat, anul trecut, 12,5% din productia totala a Romaniei, prin intermediul turbinelor eoliene, panourilor solare si centralelor pe biomasa, acesta fiind cel mai mare procent inregistrat vreodata pe piata locala.

Cel mai mare tunel folosit pentru droguri, descoperit intre Mexic si Statele Unite (VIDEO)

Cel mai mare tunel folosit pentru droguria fost descoperit intre Mexic si Statele Unite. Constructia avea o lungime de 800 de metri si era folosita de traficanti pentru a transporta drogurile din Mexic si.

CaN Romania. Cel mai tare slogan din aceasta campanie electorala

Vorbeste cu Mutu, cel mai tare slogan din aceasta campanie electorala. in ritmul asta o sa ajungem in cativa ani sa nu mai avem sloganuri, ci direct injuraturi, a spus.

Cel mai spectaculos parc acvatic din Romania isi deschide portile de Ziua Copilului

Cel mai modern Water Park va cuprinde doua parti - una acoperita, iar alta neacoperita, cu jocuri de apa, tobogane, piscina pentru copii, terenuri de sport, bazin pentru adulti, sauna.

Cel mai mare spectacol fotbalistic dedicat lui Mihai Nesu

Uniti pentru Mihai ! Cel mai mare spectacol fotbalistic din ultimii ani, care va fi organizat pe 9 Mai la Sala Polivalenta din Capitala, ii este dedicat in totalitate lui Mihai Nesu. Cei care-l.

Cartea Recordurilor: O pisica din Marea Britanie are cel mai zgomotos tors din lume (VIDEO)

O pisica din Torquay, Marea Britanie, produce cel mai zgomotos tors al unei feline domestice, potrivit site-ului guinnessworldrecords. com. Torsul pisicii Merlin atinge 67,8 decibeli, depasindu-l pe cel de.

Cel mai bun cascador din Europa, britanicul Terry Grant, face demonstratii in Romania la SAB Spring Edition

Cel mai bun cacador auto din Europa, britanicul Terry Grant, vine in Romania si va face spectacol in cadrul Salonului Auto Bucuresti Spring Edition, eveniment tinut in zilele 22-24 aprilie la Romexpo. Dintre ispravile recente, Terry Grant este cunoscut pentru ca a condus 1,6 km un Nissan Juke NISMO RS pe doua roti intr-un timp record si a executat un looping cu un SUV Jaguar F-Pace.

Playtest Pebble Time Round este cel mai simpatic smartwatch pe care ti-l poti cumpara

Pebble Time Rounda ajuns de curand in Romania, prin intermediul Orange, si am avut si noi ocazia sa ne jucam ceasul color al companiei care, practic, a inventat piata smartwatch-urilor. Pebble este o companie care a luat nastere in urma unueia dintre cele mai de succes campanii de pe Kickstarter. Primul ceas inteligent, Pebble, a [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )