Libnet.ro
UNICEF

09:30

Consolidarea NATO si scutul antiracheta din Europa de Est, desemnate AMENINTARI in noua doctrina militara rusa

Antena3 Antena3,
Consolidarea NATO si scutul antiracheta din Europa de Est, desemnate AMENINTARI in noua doctrina militara rusa

Kremlinul a publicat vineri noua versiune a doctrinei militare a Rusiei, aprobata de presedintele Vladimir Putin, care desemneaza consolidarea capacitatilor NATO si proiectul scutului antiracheta din Europa de. continuă pe Antena3

Consolidarea NATO si scutul antiracheta au fost desemnate amenintari in noua doctrina militara a Rusiei

Kremlinul a publicat vineri noua versiune a doctrinei militare a Rusiei, aprobata de presedintele Vladimir Putin, care desemneaza consolidarea capacitatilor NATO si proiectul scutului antiracheta din Europa de Est.

Noua doctrina militara a Rusiei: scutul antiracheta si consolidarea NATO sunt catalogate ca amenintari

Kremlinul a publicat vineri noua versiune a doctrinei militare a Rusiei, care desemneaza consolidarea capacitatilor NATO si proiectul scutului antiracheta din Europa de Est printre amenintarile la adresa securitatii tarii, relateaza AFP.

Viktor Orban acuza SUA de amestec in afacerile interne ale unor tari din Europa Centrala

Premierul ungar Viktor Orban a acuzat marti Statele Unite de amestec in afacerile interne ale unor tari din Europa Centrala, calificand drept pretext acuzatiile de coruptie lansate de Washington impotriva Budapestei.

Viktor Orban: Statele Unite actioneaza in mod activ in viata politica a unor tari din Europa Centrala

Premierul ungar Viktor Orban a acuzat, marti, Statele Unite, ca se amesteca in afacerile interne ale unor tari din Europa Centrala, relateaza AFP. Statele Unite nu se limiteaza sa intervina, ci actioneaza.

Viktor Orban acuza SUA de amestec in afacerile interne ale unor tari din Europa Centrala

Premierul ungar Viktor Orban a acuzat marti Statele Unite de amestec in afacerile interne ale unor tari din Europa Centrala, calificand drept pretext acuzatiile de coruptie lansate de Washington impotriva Budapestei, relateaza Mediafax,.

Ungaria: Viktor Orban acuza Statele Unite de ingerinta in afacerile interne ale tarilor din Europa centrala

Premierul ungar, Viktor Orban, a acuzat marti Statele Unite de ingerinta in afacerile interne ale tarilor din Europa centrala, calificand drept pretext acuzatiile de coruptie lansate de Washington impotriva Budapestei, scrie AFP.

Sase zile de avans continuu pe pietele din Europa

Bursele din Europa au urcat ieri, pentru a sasea zi consecutiv, cele mai importante castiguri fiind inregistrate in sectorul constructiilor.

imprumuturile non-bancare ale companiilor mici din Europa, la nivel record

Companiile mici din Europa au reusit sa depaseasca reducerea creditarii bancare prin cresterea finantarii de la creditorii non-traditionali, releva un studiu publicat ieri de firma de consultanta Deloitte LLP, transmite Bloomberg, conform Agerpres.

CFR Cluj si Astra Giurgiu excluse din Europa: unii platesc, altii nu stiu

CFR Cluj si Astra Giurgiu au fost excluse din cupele europene, a hotarat vineri UEFA. Cele doua cluburi au timp sa isi achite datoriile pana la final lui ianuarie 2015 pentru a fi reprimite, insa cel putin din partea unui club nu exista o hotarare clara in acest sens.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )