Libnet.ro
UNICEF

17:30

Conspiratia impotriva ONG-urilor si a protestatarilor de la Rosia Montana

Adevărul Adevărul,
Conspiratia impotriva ONG-urilor si a protestatarilor de la Rosia Montana

Proiectul meu de lege care propune interzicerea finantarii mascate a activitatii partidelor politice prin intermediul tertilor ONG-uri, fundatii etc) a devenit, prin nu stiu ce concurs de imprejurari, centrul conspirationist de blocare a protestelor impotriva exploatarii de la Rosia Montana, in conditiile in care eu voi vota impotriva exploatarii respective si in care am depus initiativa cu mult inainte de disputa privind Rosia Montana. continuă pe Adevărul

Valeriu Zgonea, in vizita la Rosia Montana: Proiectul Rosia Montana face parte dintr-o Romanie prospera

Aflat in vizita la Rosia MOntana pentru a vorbi cu protestatarii care cer deschiderea proiectului minier, cat si cu cei care sunt impotriva acestuia, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat.

Valeriu Zgonea, in vizita la Rosia Montana: Proiectul Rosia Montana face parte dintr-o Romanie prospera (VIDEO)

Aflat in vizita la Rosia MOntana pentru a vorbi cu protestatarii care cer deschiderea proiectului minier, cat si cu cei care sunt impotriva acestuia, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat.

Peste 5.000 de clujeni au manifestat impotriva proiectului de la Rosia Montana

Peste 5. 000 de clujeni au manifestat, duminica, pentru a patra saptamana consecutiva, impotriva proiectului de la Rosia Montana. Printre acestia s-au numarat Oana Boc, sotia fostului premier, si presedintele PRM, Gheorghe Funar.

VIDEO Peste 5.000 de clujeni au manifestat impotriva proiectului de la Rosia Montana

Peste 5. 000 de clujeni au manifestat, duminica, pentru a patra saptamana consecutiva, impotriva proiectului de la Rosia Montana. Printre acestia s-au numarat Oana Boc, sotia fostului premier, si presedintele PRM, Gheorghe Funar.

FOTO-VIDEO Peste 5.000 de clujeni au manifestat impotriva proiectului de la Rosia Montana

Peste 5. 000 de clujeni au manifestat, duminica, pentru a patra saptamana, impotriva proiectului de la Rosia Montana. Printre acestia s-au numarat Oana Boc, sotia fostului premier, si presedintele PRM, Gheorghe Funar. Manifestantii au participat la un mars de circa doua ore care a blocat o parte din circulatia spre cartierul Manastur.

Prefectul de Iasi cere AMENDAREA organizatorilor protestelor impotriva proiectului de la ...

Prefectul judetului Iasi, Romeo Olteanu, a solicitat Jandarmeriei sa-i amendeze pe organizatorii protestelor impotriva proiectului de la Rosia Montana, pe motiv ca manifestantii blocheaza drumurile, adaugand ca acest lucru nu poate ramane fara consecinte, transmite Mediafax. Prefectul Romeo Olteanu a declarat, miercuri, ca a solicitat Jandarmeriei sa nu tolereze blocarea drumurilor din municipiu de catre participantii la protestele de strada. El a dat ca exemplu manifestatiile desfasurate la .

Protest impotriva proiectului de la Rosia Montana la Berlin, surprins in direct la Digi 24 in timpul unei dezbateri despre alegerile dn Germania

Cateva zeci de persoane au protestat, duminica, si la Berlin fata de proiectul Rosia Montana. In timpul unei dezbateri Digi 24 pe tema alegerilor din Germania, transmisa in direct de la Berlin si moderata de Cosmin Prelipceanu si Emil Hurezeanu, au fost surprinse, in direct, imagini cu protestul impotriva proiectului Rosia Montana din capitala Germaniei. Majoritatea manifestantilor de la Berlin erau romani care au scandat atat in limba romana cat si in germana.

VIDEO Protest impotriva proiectului de la Rosia Montana, pe strazile din Buzau

Aproximativ 50 de buzoieni s-au adunat, duminica dupa-amiaza, la poarta Parcului Crang, pentru a protesta fata de proiectul minier de la Rosia Montana, participantii pornind apoi intr-un mars pe strazile orasului.

ROSIA MONTANA. Plumb: Concentratia de cianuri, o treime fata de limita europeana.

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat, marti, la audierile din Comisia speciala pentru Rosia Montana, ca ministerul a redus, in noul proiect, concetratia de cianuri la o treime fata de limita europeana prevazuta in Directiva europeana, transmite Mediafax. Citeste si Rovana Plumb, audiata marti de Comisia speciala pentru Rosia Montana Proiectul initial permitea 5-6 parti pe milion in iazul de decantare. Ne-am asigurat ca investitorul va utiliza cea mai moderna tehnologie pentru .

Manifestantii impotriva proiectului Rosia Montana anunta noi proteste de amploare duminica

Manifestantii impotriva proiectului minier de la Rosia Montana anunta un nou mars de protest in Capitala, duminica, incepand cu ora 17. La evenimentul lansat pe Facebook si-au anuntat deja participarea peste 4. 600 de persoane. Vezi in articol traseul manifestatiei. Proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana sunt anuntate de asemenea si in alte orase din tara si din strainatate. HotNews. ro va transmite LIVE TEXT desfasurarea protestelor din Capitala, precum si imagini foto si video de la manifestatii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )