Libnet.ro
UNICEF

01:05

ROSIA MONTANA. Plumb: Concentratia de cianuri, o treime fata de limita europeana.

România Liberă România Liberă,
ROSIA MONTANA. Plumb: Concentratia de cianuri, o treime fata de limita europeana.

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat, marti, la audierile din Comisia speciala pentru Rosia Montana, ca ministerul a redus, in noul proiect, concetratia de cianuri la o treime fata de limita europeana prevazuta in Directiva europeana, transmite Mediafax. Citeste si Rovana Plumb, audiata marti de Comisia speciala pentru Rosia Montana Proiectul initial permitea 5-6 parti pe milion in iazul de decantare. Ne-am asigurat ca investitorul va utiliza cea mai moderna tehnologie pentru . continuă pe România Liberă

ROSIA MONTANA. Plumb: RMGC va cheltui 300 de milioane de euro pentru indepartarea poluarii ...

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat, marti, la audierile de la Comisia speciala pentru Rosia Montana, ca obligatiile privind indepartarea poluarii istorice de la Rosia Montana revin RMGC, suma estimata fiind in cuantum de 300 de milioane de euro, transmite Mediafax. Citeste si ROSIA MONTANA. Plumb: Concentratia de cianuri, o treime fata de limita europeanaIn ceea ce priveste efortul statului roman pentru a putea decontamina zona privind poluarea istorica - e nevoie de o investitie .

Audierile comisiei speciale pentru proiectul Rosia Montana. Ministrul Mediului: Am impus RMGC o garantie financiara de mediu dubla, de 146 de mil dolari/ Concentratia de cianuri va fi de 3 parti/milion, adica o treime fata de limita europeana

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat, marti, la audierile din Comisia speciala pentru Rosia Montana, ca ministerul a impus RMGC, in noul proiect, o garantie de mediu dubla, de 146 de milioane de dolari, care va acoperi reabilitarea minei la standarde de mediu. Ea mai spus ca ministerul a redus, in noul proiect, concetratia de cianuri la o treime fata de limita europeana prevazuta in Directiva europeana si care este de 10 parti pe milion. Ministrul a mai precizat ca obligatiile privind indepartarea poluarii istorice de la Rosia Montana revin RMGC, suma estimata fiind in cuantum de 300 de milioane de euro.

Rovana Plumb, audiata marti de Comisia speciala pentru Rosia Montana.

Ministrul Mediului si schimbarilor climatice, Rovana Plumb, si directorul Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale, Gheorghe Dutu, vor fi audiati marti la Comisia speciala pentru Rosia Montana, transmite Agerpres. Potrivit unui program al Comisiei, audierile de marti vor incepe la ora 10. Citeste si Cati parlamentari din Comisie se vor duce la Rosia Montana Miercuri, 12 parlamentari ai Comisiei speciale pentru Rosia Montana, vor face deplasarea in teritoriu, in zona miniera, urmand ca .

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, audiata marti de Comisia speciala pentru Rosia Montana

Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Rovana Plumb, si directorul Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale, Gheorghe Dutu, vor fi audiati marti de catre Comisia speciala pentru Rosia Montana.

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, audiata marti de Comisia speciala pentru Rosia Montana

Ministrul Mediului si schimbarilor climatice, Rovana Plumb si directorul Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale, Gheorghe Dutu, vor fi audiati marti la Comisia speciala pentru Rosia Montana. Potrivit unui program al Comisiei, audierile de marti vor incepe la ora 10,00.

Rovana Plumb: Proiectul minier de la Rosia Montana trebuie declarat de interes public exceptional, pentru a putea permite devierea raului Comana

Proiectul exploatarii miniere de la Rosia Montana risca sa fie blocat definitiv din cauza unui rau care ar trebuie deviat, a declarat marti ministrul roman al Mediului, Rovana Plumb, citata de AFP.

Rovana Plumb: Proiectul minier de la Rosia Montana trebuie declarat de interes public exceptional, pentru a putea permite devierea raului Corna

Proiectul exploatarii miniere de la Rosia Montana risca sa fie blocat definitiv din cauza unui rau care ar trebuie deviat, a declarat marti ministrul roman al Mediului, Rovana Plumb, citata de AFP.

Comisia Rosia Montana: Rovana Plumb - Garantia RMGC in caz de accident ecologic este de 25 milioane dolari/ Monitorizarea activitatii RMGC in zona va fi facuta prin sistem online de catre angajatii operatorului cu monitorizarea statului roman

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat, marti, la audierile din Comisia speciala pentru Rosia Montana, ca ministerul a impus RMGC, in noul proiect, o garantie de mediu dubla, de 146 de milioane de dolari, care va acoperi reabilitarea minei la standarde de mediu. In ceea ce priveste garantia operatorului in caz de accident, ministrul Mediului a precizat ca aceasta este in valoare de 25 de milioane de dolari. La insistentele parlamentarilor PNL care au intrebat cine lucreaza in statiile de monitorizare a activitatii companiei in zona, Rovana Plumb a declarat ca angajatii companiei.

Ministrul Mediului va fi audiat azi de Comisia speciala pentru Rosia Montana

Ministrul Mediului si schimbarilor climatice, Rovana Plumb si directorul Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale, Gheorghe Dutu, vor fi audiati azi la Comisia speciala pentru Rosia Montana.

UPDATE: Aproximativ 15.000 de protestatari fata de exploatarea de la Rosia Montana au ...

UPDATE: Aproximativ 15. 000 de protestatari fata de exploatarea de la Rosia Montana au ocupat Piata Universitatii din Bucuresti. _ _ _ _ _ UPDATE: Aproximativ 15. 000 de protestatari fata de exploatarea de la Rosia Montana au ocupat Bulevardul Ferdinand si se indreapta spre Universitate, dupa un mars de peste trei ore, in cea de-a 22-a zi de proteste fata de proiectul minier, transmite Mediafax. _ _ _ _ _ UPDATE: Peste 10. 000 de protestatari fata de exploatarea de la Rosia Montana se .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )