Libnet.ro
UNICEF

16:15

Constanta: Inspector antifrauda, retinut de DNA dupa ce a primit 3.000 de euro pentru a nu-si indeplini atributiile

B1 B1,
Constanta: Inspector antifrauda, retinut de DNA dupa ce a primit 3.000 de euro pentru a nu-si indeplini atributiile

Un inspector antifrauda din Constanta a fost retinut joi de DNA, dupa ce a fost prins in timp ce primea 3. 000 de euro mita de la un om de afaceri pentru a nu-si indeplini atributiile de serviciu ce ii. continuă pe B1

Inspector antifrauda, retinut dupa ce a primit bani ca sa nu-si indeplineasca atributiile

Un inspector antifrauda din Constanta a fost retinut de DNA, azi, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea 3. 000 de euro de la un om de afaceri ca sa nu-si indeplineasca atributiile de serviciu, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie.

Inspector antifrauda din Contanta, retinut pentru luare de mita

Un inspector antifrauda din cadrul Directiei Generale Antifrauda Fiscala din Constanta,Adrian Dumitru Popa, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA, in urma savarsirii a doua infractiuni de luare de mita.

Inspector Antifrauda din Bucuresti, retinut de DNA

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combatere coruptiei au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, incepand de ieri, ora 23:40, a inculpatului Dan-Constantin Iarim, inspector antifrauda in cadrul Directiei Generale Antifrauda Fiscala - Directia Regionala Antifrauda Fiscala Bucuresti, sub aspectul savarsirii a doua infractiuni de luare de mita, a transmis un comunicat de presa.

Inspector antifrauda din Capitala, retinut de DNA pentru luare de mita

Un inspector din Directia Generala Antifrauda Fiscala DGAF) a fost retinut, miercuri noapte, de procurorii DNA, fiind acuzat ca a pretins si a primit mita 2. 000 de lei si 1. 200 de dolari de la doi administratori de standuri dintr-un complex comercial din Ilfov, pentru a nu-i sanctiona.

Inspector antifrauda din Capitala, retinut de DNA pentru luare de mita

Un inspector din Directia Generala Antifrauda Fiscala DGAF) a fost retinut, miercuri noapte, de procurorii DNA, fiind acuzat ca a pretins si a primit mita 2. 000 de lei si 1. 200 de dolari de la doi.

DNA: Un inspector antifrauda a fost retinut pentru 24 de ore pentru luare de mita

Un inspector din Directia Generala Antifrauda Fiscala a fost retinut pentru 24 de ore, miercuri noapte, de procurorii DNA, fiind acuzat de luare de mita, informeaza Mediafax. Potrivit procurorilor anticoruptie,.

Un inspector antifrauda din Bucuresti, RETINUT pentru luare de mita

Inspectorul antifrauda din cadrul Directiei Generale Antifrauda Fiscala Directia Regionala Antifrauda Fiscala Bucuresti, Dan-Constantin Iarim, a fost retinut, miercuri noaptea, intrucat este suspectat de doua infractiuni de luare de mita, confom DNA.

Inspector fiscal, RETINUT cand primea spaga

Inspectorul antifrauda Adrian Dumitru Popa a fost retinut de procurorii anticoruptie, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua mita, potrivit unui comunicat al DNA.

Directorul CNCAN, audiat la DNA, dupa ce a fost prins luand mita 2.500 de lei

Radu Viorel Gheorghe, directorul Directiei Supraveghere Utilizare Radiatii Ionizante din cadrul Comisiei Nationale pentru Controlul Activitatilor Nucleare CNCAN), a ajuns marti la sediul DNA, unde va fi audiat,.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )