Libnet.ro
UNICEF

01:06

Constanta: Magistratii au respins cererea lui Nicusor Constantinescu de a fi judecat sub control judiciar

România Liberă România Liberă,
Constanta: Magistratii au respins cererea lui Nicusor Constantinescu de a fi judecat sub control judiciar

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, ramane in arest preventiv, dupa ce Tribunalul Constanta a respins, marti, cererea acestuia de judecare sub control judiciar pe cautiune, in dosarul in care este judecat pentru nefinantarea Centrului Militar Zonal, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Tribunalul Constanta a respins cererea lui Nicusor Constantinescu de inlocuire a arestului preventiv cu controlul judiciar

Magistratii Tribunalului Constanta au respins, marti, solicitarea presedintelui suspendat al Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, de inlocuire a masurii arestarii preventive cu cea a controlului judiciar, in dosarul Centrul Militar Zonal, informeaza Agerpres.

Nicusor Constantinescu ramane in arest

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, ramane in arest preventiv, dupa ce Tribunalul Constanta a respins, ieri, cererea acestuia de judecare sub control judiciar pe cautiune, in dosarul in care este judecat pentru nefinantarea Centrului Militar Zonal. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea de Apel Constanta in termen de 48 de ore de la comunicare.

Constanta: Nicusor Constantinescu ramane in arest preventiv

Magistratii Tribunalului Constanta au respins, marti, solicitarea presedintelui suspendat al Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, de inlocuire a masurii arestarii preventive cu cea a controlului judiciar, in dosarul Centrul Militar Zonal.

Nicusor Constantinescu ramane in continuare in arest

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, ramane in continuare in arest preventiv. Magistratii au respins contestatia sa prin care cere inlocuirea arestului preventiv cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )