Libnet.ro
UNICEF

01:05

Constanta: Mai mult de jumatate dintre scolile din Constanta incep anul de invatamant in scenariul galben

Adevărul Adevărul,
Constanta: Mai mult de jumatate dintre scolile din Constanta incep anul de invatamant in scenariul galben

Mai mult de jumatate dintre scolile din Constanta, adica 285, vor incepe anul de invatamant in scenariul galben, in 223 de unitati elevii vor veni toti la cursuri, iar in sapte scoli va fi aplicat scenariul rosu si orele vor fi tinute exclusiv online. continuă pe Adevărul

Doar 15% dintre scolile din Sibiu vor reluarea cursurilor cu toti elevii, cu separatoare

Aproape jumatate dintre unitatile de invatamant din judetul Sibiu iau in calcul revenirea la scoala a tuturor elevilor, fara separatoare, in timp ce reprezentantii a 15% dintre scoli vor sa revina la scoala cu separatoare montate in salile de clasa, anunta Inspectoraatul Judetean scolar Sibiu.

Romania, cel mai mare deficit de incasare a TVA din UE. Nu a colectat mai mult de o treime din veniturile preconizate

Potrivit Comisiei Europene, Romania nu incaseaza mai mult de o treime din taxa pe valoarea adaugata care ar trebui colectata, realizand astfel cel mai mare deficit de incasare a TVA din.

Aproape jumatate dintre elevii din clasele a VIII-a si a XII-a au facut meditatii in perioada in care scolile au fost inchise. Ce spune un raport al Ministerului Educatiei

Potrivit raportului de cercetare invatarea la distanta, facut de catre unitatea de cercetare din Centrul National pentru Politici si Evaluare in Educatie din subordinea Ministerului Educatiei, aproape.

Gabriela Firea: Probabil vor fi si mai mult de 12 scoli din Capitala in scenariul rosu. Avem pregatite 250.000 de teste pentru elevi

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca Primaria are pregatite 250. 000 de teste pentru infectia cu noul coronavirus pentru elevii din Bucuresti. intrebata, in cadrul unei emisiunii televizate daca este.

Cum vrea Instagram sa profite ca stai mai mult acasa si simti nevoia sa cumperi lucruri

Instagram cauta sa introduca noi functii de pe urma carora sa monetizeze, dar sa te si tina cat mai mult in aplicatie. Iar momentul ales nu e intamplator. Gigantii digitali au.

Romanii au cumparat mai mult si au ales segmente inferioare de pret in prima jumatate a anului

Piata de bunuri de larg consum a inregistrat o crestere in valoare cu 12% in prima jumatate a anului in curs fata de primul semestru din 2019, iar pe fondul unor preturi majorate cu 5% gospodariile din Romania au cumparat volume mai mari cu 9% si au ales segmente inferioare de pret, potrivit unui studiu GfK, dat luni publicitatii, citat de Agerpres.

STUDIU BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE: 66% dintre clienti intentioneaza sa isi ajusteze cheltuielile in contextul pandemiei si sa economiseasca mai mult

BNP Paribas Personal Finance SA Sucursala Bucuresti, prin marca sa comerciala Cetelem, a derulat in randul clientilor din portofoliu un studiu care si-a propus sa masoare perceptia si comportamentul financiar in contextul pandemiei COVID-19.

EXCLUSIV Romania cheltuie cu 30% mai mult decat incaseaza. Noi cresteri de pensii si salarii, scenarii nerealiste, in opinia economistului Ionut Dumitru

Cresterea pensiilor cu 40% este una dintre masurile controversate, mult dezbatute in spatiul public. in mod evident, pensionarii au nevoie de venituri mai mari, dar cat de fezabila este aceasta initiativa, de.

Klaus Iohannis, despre alegerile locale: Asteptarea mea este ca PNL sa obtina cele mai multe mandate pe care le-a obtinut vreodata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis spune ca se asteapta ca, la alegerile locale din 27 septembrie, PNL sa onbtina un rezultat record, iar PSD sa nu mai detina jumatate dintre pozitiile din administratia locala.

GRINDEANU: S-a vorbit de vreo 6 luni de zile despre digitalizare. 21% din scolile din Romania nu au conexiune de internet fix

Sorin Grindeanu a afirmat ca de aproximativ 6 luni Guvernul tot vorbeste despre digitalizare, insa 21% din scolile din Romania nu au conexiune de internet fix. Prim-vicepresedintele PSD a adaugat ca 98% din populatia tirii are acoperire cu mobil, insa 2G, 3G sau 4G nu pot satisface traficul pe care il presupune un scenariu al scolii online in toate localitatile si de aceea este nevoie de conexiune la internet fix, conform news. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )