Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cum vrea Instagram sa profite ca stai mai mult acasa si simti nevoia sa cumperi lucruri

Playtech Playtech,
Cum vrea Instagram sa profite ca stai mai mult acasa si simti nevoia sa cumperi lucruri

Instagram cauta sa introduca noi functii de pe urma carora sa monetizeze, dar sa te si tina cat mai mult in aplicatie. Iar momentul ales nu e intamplator. Gigantii digitali au. continuă pe Playtech

TransferGo: Cati bani mai trimit acasa romanii din Marea Britanie

Serviciul de transfer de bani transfrontalier TransferGo a remarcat o crestere a sumelor trimise acasa de romanii care muncesc in strainatate, in contextul apropierii redeschiderii scolilor, dupa vacanta.

Romania, cel mai mare deficit de incasare a TVA din UE. Nu a colectat mai mult de o treime din veniturile preconizate

Potrivit Comisiei Europene, Romania nu incaseaza mai mult de o treime din taxa pe valoarea adaugata care ar trebui colectata, realizand astfel cel mai mare deficit de incasare a TVA din.

EXCLUSIV Romania cheltuie cu 30% mai mult decat incaseaza. Noi cresteri de pensii si salarii, scenarii nerealiste, in opinia economistului Ionut Dumitru

Cresterea pensiilor cu 40% este una dintre masurile controversate, mult dezbatute in spatiul public. in mod evident, pensionarii au nevoie de venituri mai mari, dar cat de fezabila este aceasta initiativa, de.

Romanii au cumparat mai mult si au ales segmente inferioare de pret in prima jumatate a anului

Piata de bunuri de larg consum a inregistrat o crestere in valoare cu 12% in prima jumatate a anului in curs fata de primul semestru din 2019, iar pe fondul unor preturi majorate cu 5% gospodariile din Romania au cumparat volume mai mari cu 9% si au ales segmente inferioare de pret, potrivit unui studiu GfK, dat luni publicitatii, citat de Agerpres.

EXCLUSIV in ce conditii vor putea profesorii sa refuze orele online, invocand protectia datelor personale. Avocat pentru B1.RO: Cadrul legislativ este mai mult decat deficitar si va da nastere la situatii divergente

Autoritatile au luat in calcul mai multe scenarii pentru inceperea noului an scolar, in functie de rata de incidenta a cazurilor noi de coronavirus, raportate in ultimele 14 zile la 1. 000 de locuitori. Astfel,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )