Libnet.ro
UNICEF

05:30

Constanta, primul oras din lume care va lucra direct cu Banca Mondiala

Antena3 Antena3,
Constanta, primul oras din lume care va lucra direct cu Banca Mondiala

Primarul Decebal Fagadau a anuntat vineri, ca orasul Constanta este primul oras din lume care va lucra direct cu Banca Mondiala, de regula aceasta institutie acordand asistenta tarilor, acest acord. continuă pe Antena3

VIDEO Dubaiul doreste sa devina primul oras din lume inzestrat cu taxiuri zburatoare

Autoritatile din Dubai au demarat luni primele teste pentru un nou tip de vehicul zburator, in speranta lansarii, in curand, a primului serviciu de drone din lume ce va fi folosit in taximetrie, in cadrul unui program ambitios prin care Emiratele Arabe Unite doresc sa devina lider in domeniul inovatiei din lumea araba, informeaza Reuters.

Dubaiul doreste sa devina primul oras din lume inzestrat cu taxiuri zburatoare (FOTO/VIDEO)

Dubaiul a lansat luni primele teste pentru un nou tip de vehicul zburator, in speranta lansarii, in curand, a primului serviciu de drone din lume ce va fi folosit in taximetrie, potrivit.

De ce Arabia Saudita a ridicat interdictia femeilor de a conduce masini - Cat de mult au contat argumentele economice pentru unul dintre cele mai conservatoare state din lume?

Singura tara din lume care interzice femeilor sa conduca masini a anuntat marti o mare schimbare, iar din iunie 2018 femeile saudite vor avea dreptul sa-si ia permis de conducere. Masura a fost luata si ca parte a programului de modernizare a tarii, si ca efect al insistentelor femeilor in ultimii 30 de ani, dar nu sunt acestea singurele motive. Femeile vor putea renunta la soferii pe care ii angajau pana acum si vor avea mai multi bani la dispozitie si mai multa libertate, chiar daca multe alte lucruri le sunt interzise. Este de asteptat si ca piata auto sa creasca puternic in tara cu 32 de milioane de oameni, probabil segmentul masinilor de clasa mica urmand sa aiba avans peste media pietei.

Regiunea Marii Negre - primul exportator de cereale din lume, cu 20% din productia globala

Regiunea Marii Negre a devenit primul exportator de cereale din lume, cu 20% din productia globala, iar Portul Constanta are, la ora actuala, o supra-capacitate de aproximativ 40%, a declarat, ieri, intr-o conferinta de specialitate, Alexandru Craciun, director comercial al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime CNAPM) Constanta, potrivit Agerpres.

TOP cele mai vizitate orase din lume in 2017: de ce aceste destinatii atrag turistii ca un magnet

Excentrice, traditionale, cosmopolite sau opulente, cele mai vizitate orase din lume in 2017 cuceresc orice turist cu obiectivele lor turistice, dar si cu vibratia pe care o transmit. Iata care sunt aceste destinatii si de ce merita sa le descoperi si tu.

Un roman, cel mai tare impresar de fotbalisti din lume. Povestea lui Constantin Dumitrascu, barbatul care s-a ferit de romani si a ajuns pe locul I in topul Forbes

Cel mai tare impresar de fotbalisti din lume este un roman. Constantin Dumitrascu, care detine compania MSM, a castigat 107,83 milioane de dolari in ultimul an. inaintea lui Jorge Mendes si.

Topul celor mai nesanatoase tari din lume: pe ce loc se afla Romania, unde o persoana fumeaza in medie 1.600 de tigari pe an

Acoolul, tigarile si obezitatea plaseaza statele din Europa de Est printre cele cu cei mai nesanatosi locuitori. Iata, asadar, care sunt cele mai nesanatoase tari din lume si unde se afla Romania pe lista.

Cea mai frumoasa fetita din lume a ajuns la 16 ani. A prezentat pentru Dolce Gabbana

Thylane Blondeau a fost considerata ani la rand cea mai frumoasa fetita din lume. A realizat pictoriale pentru marile revista de moda si pentru mari designeri. Acum are 16 ani si a defilat pe podium pentru Dolce & Gabbana. Iata cum arata in prezent! .

Sistemul de check-in al mai multor aeroporturi din lume, prabusit. Mii de pasageri sunt furiosi

Mii de pasageri aerieni au avut parte de intarzieri majore dupa prabusirea sistemului de check-in al mai multor aeroporturi din lume, informeaza The Telegraph.

Cel mai mare diamant brut din lume, vandut dupa negocieri ce au durat un an

Cel mai mare diamant brut din lume, 1. 109 de carate, a fost cumparat de bijutierul britanic Laurence Graff pentru suma de 53 de milioane de dolari 45 de milioane de euro), informeaza AFP, citata de News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )