Libnet.ro
UNICEF

07:45

Constanta: Sapte persoane au fost ranite intr-un accident rutier, dupa ce doua masini s-au ciocnit

Adevărul Adevărul,
Constanta: Sapte persoane au fost ranite intr-un accident rutier, dupa ce doua masini s-au ciocnit

Sapte persoane, cu varste cuprinse intre 12 si 46 de ani, au fost ranite joi seara, intr-un accident rutier petrecut in judetul Constanta, dupa ce doua masini s-au ciocnit, toate victimele fiind transportate la spital pentru ingrijiri medicale. continuă pe Adevărul

Mister in jurul unui accident rutier produs in Alba in urma cu 10 ani. Una dintre victime nu a fost, inca, identificata

Un accident rutier produs in urma cu 10 ani, soldat cu decesul a doua persoane, nu a fost rezolvat integral pana acum. Politistii au reusit sa identifice doar una dintre cele doua persoane care au murit carbonizate in accident.

Patru ani de inchisoare cu executare pentru un sofer care a ucis in accident rutier pe DN1 un tanar de 19 ani

Un sofer din Tulcea va sta 4 ani la inchisoare dupa ce a provocat un accident rutier mortal, in Alba, in ianuarie 2016. Sentinta definitiva in procesul penal a fost pronuntata marti, 10 septembrie 2019, la Curtea de Apel Alba Iulia.

Care este starea lui Kevin Hart, operat dupa ce a suferit un grav accident rutier. Dwayne Johnson: E norocos, putea fi mult mai rau

Actorul american Dwayne Johnson 47 de ani) a vorbit despre starea de sanatate a comediantului american Kevin Hart 40 de ani), care a fost implicat, la inceputul lunii septembrie, intr-un grav accident rutier.

ALERTA! VALENTIN A MURIT in urma cu putin timp, intr-un ACCIDENT RUTIER! Familia lui, in STARE DE SOC!

Tragedia in lumea sportului! Un cunoscut arbitru din Liga Nationala de Baschet a murit, joi, intr-un accident rutier teribil! Tragedia s-a petrecut in afara localitatii Ovidiu, masina pe care o conducea.

HALUCINANT! Un calugar cu alcoolemie RECORD a provocat un GRAV accident rutier in Valea Calugareasca

Un calugar din Maramures, care avea o alcoolemie de 1,77 mgl alcool pur in aerul expirat, a provocat un accident rutier, miercuri, in Valea Calugareasca, Prahova. Barbatul nu a pastrat distanta.

GRAV accident rutier in Brasov! Ce s-a intamplat...

Un accident rutier a avut loc, luni, la Ghimbav, in Brasov, trei TIR-uri fiind distruse.

Tragedie in Turcia. Sapte persoane au murit dupa ce o bomba a explodat

Sapte persoane si-au pierdut viata joi in explozia unei bombe la trecerea vehiculului in care se aflau, in sud-estul Turciei, au declarat autoritatile locale, care au atribuit explozia militantilor kurzi ai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1947 seconds )