Libnet.ro
UNICEF

05:45

Consulatul american din India, atacat de manifestanti musulmani

Adevărul Adevărul,
Consulatul american din India, atacat de manifestanti musulmani

Mai multe sute de manifestanti musulmani au atacat, vineri, consulatul american din Madras, in sud-estul Indiei, a anuntat politia, care a precizat ca 86 de persoane au fost arestate, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Un consulat american din India, ATACAT de manifestanti musulmani.

Mai multe sute de manifestanti musulmani au atacat vineri consulatul american din Madras, in sud-estul Indiei, a anuntat politia, care a precizat ca 86 de persoane au fost arestate, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Citeste si UPDATE. Cel putin trei morti in incidentele din fata ambasadei americane din TunisiaUn restaurant american a fost INCENDIAT la Tripoli, in legatura cu un film antiislamMANIFESTATIE in Indonezia impotriva filmului antiislam considerat o declaratie de razboi .

Au fost arestati primii suspecti de atacul de la consulatul american din Benghazi

CNN anunta arestarea primiilor suspecti de atacul impotriva consulatului american din Benghazi, atac in a fost ucis ambasadorul SUA in Libia, Chris Stevens, si alti trei oficiali ai ambasadei. Alte informatii.

Manifestanti inarmati au atacat consulatul american din Libia

Manifestanti inarmati au atacat consulatul american de la Benghazi in estul Libiei, pentru a denunta un film ofensator la adresa Islamului, au declarat surse concordante citate de AFP.

Barack Obama condamna vehement uciderea ambasadorului american din Libia

Barack Obama, presedintele SUA, a condamnat in termeni duri atacul comis la consulatul american din Benghazi, incident soldat cu moartea ambasadorului Chris Stevens, scrie agentia AFP, citata de.

Libia atribuie fostului regim si retelei Al-Qaida atacul la consulatul american.

Autoritatile libiene au aratat degetul la adresa sustinatorilor fostului regim al lui Muammar Gaddafi si retelei Al-Qaida dupa atacul de marti seara impotriva consulatului american de la Benghazi in care patru cetateni americani au murit, printre care si ambasadorul, relateaza AFP, citata de Mediafax. Ceea ce s-a intamplat ieri coincide cu 11 septembrie si are o semnificatie clara, a declarat presedintele Congresului General National CGN), cea mai inalta autoritate politica a tarii, Mohamed .

Presa in Diagonala: Consulatul SUA din Berlin a fost evacuat, alarma dovedindu-se falsa; Dmitri Medvedev crede ca membrele Pussy Riot ar trebui eliberate; Arheologii bulgari au descoperit un cap de leu trac din vremea Razboiului Troian

Franta nu va livra arme opozitiei siriene - ministrul apararii. Franta nu va trimite arme opozitiei din Siria, a anuntat joi, la Beirut, ministrul francez al apararii. SUA: Federal Reserve anunta noi rascumparari de titluri pe piata. Banca Centrala a Statelor Unite, Federal Reserve, a anuntat joi ca va rascumpara noi.

Epurarea etnica din 1989 din Bulgaria, confirmata de mai multe documente ale partidului comunist

Publicarea unor documente ale partidului comunist bulgar, luni, dovedesc ca plecarea in Turcia a 340. 000 de membri ai minoritatii turce din iunie pana in septembrie 1989 a constituit o epurare etnica si nu o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )