Libnet.ro
UNICEF

01:05

Contestatia lui Sorin Oprescu va fi judecata luni de Curtea de Apel Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Contestatia lui Sorin Oprescu va fi judecata luni de Curtea de Apel Bucuresti

Contestatia primarului Capitalei, Sorin Oprescu, la decizia de arestare preventiva a sa in dosarul in care este acuzat ca a primit mita 25. 000 de euro va fi judecata luni de magistratii Curtii de Apel Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Cand se judeca contestatia lui Sorin Oprescu la arestul preventiv

Contestatia primarului Capitalei, Sorin Oprescu, la decizia instantei de a-l aresta preventiv, intr-un dosar in care este acuzat de DNA de luare de mita va fi judecata de Curtea de Apel Bucuresti, in data de 14 septembrie.

Contestatia lui Sorin Oprescu la decizia de arestare preventiva se judeca pe 14 septembrie

Curtea de Apel Bucuresti urmeaza sa judece pe 14 septembrie contestatia primarului Capitalei, Sorin Oprescu, la decizia Tribunalului Bucuresti de a-l aresta preventiv in dosarul in care procurorii DNA il acuza de luare de mita. Sorin Oprescu a fost retinut de procurorii DNA in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce ar fi primit 25 de mii de euro mita, si arestat preventiv pentru 30 de zile o zi mai tarziu.

Contestatia lui Sorin Oprescu se judeca pe 14 septembrie

Curtea de Apel Bucuresti a stabilit pentru 14 septembrie data cand va judeca contestatia primarului Capitalei, Sorin Oprescu, la decizia instantei de a-l aresta preventiv, in dosarul in care este acuzat de DNA de luare de mita.

Contestatia lui Sorin Oprescu se judeca pe 14 septembrie

Curtea de Apel Bucuresti a stabilit pentru 14 septembrie data cand va judeca contestatia primarului Capitalei, Sorin Oprescu, la decizia instantei de a-l aresta preventiv, in dosarul in care este acuzat de DNA de luare de mita.

Contestatia depusa de Sorin Oprescu la masura arestului preventiv se va judeca pe 14 septembrie

Contestatia depusa de Sorin Oprescu la masura arestului preventiv se va judeca la Curtea de Apel pe 14 septembrie. Pana atunci, primarul general se afla in arestul central al Politiei Capitalei. Cel mai probabi.

Sorin Oprescu afla pe 14 septembrie daca va fi eliberat. Contestatia primarului, judecata la Curtea de Apel

Sorin Oprescu afla saptamana viitoare daca va fi eliberat. Curtea de Apel Bucuresti va judeca pe 14 septembrie contestatia primarului Capitalei, Sorin Oprescu, la decizia instantei de a-l aresta preventiv,.

Sorin Oprescu, acuzat de luare de mita, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, acuzat de procurorii DNA de luare de mita, isi va petrece urmatoarele 30 de zile in arest preventiv, au decis judecatorii Tribunalului Bucuresti, anunta Agerpes. Decizia instantei nu este definitiva, ea putand fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti, insa este executorie. Sorin Oprescu urmeaza sa fie dus in arestul Politiei Capitalei. Avocatul lui Sorin Oprescu a anuntat ca va contesta decizia Tribunalului Bucuresti.

Primarului Sorin Oprescu, bolnav de diabet, i s-ar fi facut rau in sala de judecata: Edilul a refuzat sa fie transportat la spital

Edilul Sorin Oprescu, aflat in arest preventiv pentru luare de mita, s-a confruntat in noapte de duminica spre luni, pe cand se afla in sala de judecata, cu o criza diabetica. Conform RTV, medicii au.

Lui Sorin Oprescu i s-a facut rau in sala de judecata. Primeste doza dubla de insulina in arest

Sorin Oprescu primeste doza dubla de insulina in Arestul Central, dupa ce seara trecuta i s-a facut rau in timp ce astepta sa afle daca ramane 30 de zile dupa gratii. Avocatul primarului este asteptat.

Avocatul lui Sorin Oprescu anunta ca primarul Capitalei nu demisioneaza si transmite un mesaj al acestuia: Aveti putintica rabdare, domnilor!

Alexandru Chiciu, avocatul principal al primarului Capitalei, arestat preventiv pentru fapte de coruptie, a declarat, luni seara, dupa ce l-a vizitat pe acesta in arest, ca Sorin Oprescu nu va demisiona, iar mesajul sau pentru toti cei care s-au grabit sa-l acuze este: Aveti putintica rabdare, domnilor! Alexandru Chiciu l-a vizitat luni pe Sorin Oprescu in arest si a spus, la iesire, ca primarul Capitalei ii roaga pe bucuresteni sa aiba incredere in el. Mesajul catre toti cei care s-au grabit sa-l acuze ca o persoana corupta este: Aveti putintica rabdare domnilor!, a declarat avocatul Alexandru Chiciu pentru Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )