Libnet.ro
UNICEF

19:30

Presedintele Basescu a semnat pentru candidatura Elenei Udrea in alegerile prezidentiale

România Liberă România Liberă,
Presedintele Basescu a semnat pentru candidatura Elenei Udrea in alegerile prezidentiale

Presedintele a semnat pentru candidatura Elenei Udrea. continuă pe România Liberă

Traian Basescu a semnat pentru candidatura Elenei Udrea la Presedintie

Presedintele TraianBasescu a mers, duminica, in ParculHerastrau dinCapitala, pentru a semna pentru candidatura EleneiUdrea la Prezidentiale. Mi-am dat seama ca nu semnasem pentru.

Traian Basescu a semnat pentru candidatura Elenei Udrea la Presedintie (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a mers, duminica, in ParculHerastrau dinCapitala, pentru a semna pentru candidatura EleneiUdrea la Prezidentiale. Mi-am dat seama ca nu semnasem pentru.

Basescu, dupa ce a semnat pentru Elena Udrea: Iurie Leanca a fost in Ambasada URSS la Bucuresti. Poate nu ati stiut

Presedintele Traian Basescu a semnat astazi pentru candidatura Elenei Udrea la alegerile prezidentiale. Seful statului a tratat ironic modul in care Victor Ponta si-a serbat ziua de nastere si a lansat un atac catre prrmierul Republicii Moldova, Iurie Leanca, mare sustinator al premierului Romaniei.

Basescu, dupa ce a semnat pentru Udrea: Iurie Leanca a fost in Ambasada URSS la Bucuresti

Presedintele Traian Basescu a semnat astazi pentru candidatura Elenei Udrea la alegerile prezidentiale. Seful statului a tratat ironic modul in care Victor Ponta si-a serbat ziua de nastere si a lansat un atac catre premierul Republicii Moldova, Iurie Leanca, mare sustinator al premierului Romaniei.

VIDEO Traian Basescu a semnat in Parcul Herastrau pentru Elena Udrea: E un om loial obiectivelor ei

Presedintele Traian Basescu a mers duminica in Parcul Herastrau, unde echipa Partidului Miscarea Populara strange semnaturi pentru Elena Udrea, si a semnat pe listele acesteia, in prezenta presei. Am semnat pentru candidatul in care cred, a declarat Basescu.

Ponta ii raspunde Elenei Udrea: Ceausescu isi facea congresele la Sala Palatului, nu pe stadion

Nicolae Ceausescu isi organiza congresele la Sala Palatului, nu pe Stadionul National, si trebuie vazut cine anume isi va lansa candidatura la Presedintie in acea sala pentru a conststa cine se ia dupa Ceausescu, a declarat liderul PSD, Victor Ponta.

Productia de orz, grau si rapita a Elenei Udrea, afectata de ploi si inundatii. Aceasta spune ca nu a cerut despagubire de la stat

Aflata intr-o vizita la Toamna Bistriteana, un festival dedicat micilor producatori locali din Bistrita-Nasaud, Elena Udrea a precizat ca a cultivat pe terenurile cumparate de curand si arendate grau, orz si rapita, insa vremea a facut ca productia sa fie mai mica decat se astepta. Cu toate acestea, Elena Urea spune ca nu a solicitat despagubire de la Guvern, asta desi sustine ca statul trebuie sa sprijine agricultorii.

Presedintele Basescu a promulgat legea privind reducerea CAS

Presedintele Traian Basescu a anuntat, joi, de la Palatul Cotroceni, ca a promulgat legea privind reducerea CAS cu 5%. Am promulgat legea reducerii CAS cu 5%, dar nu pot s-o promulg fara explicatii. Am semna.

Competitie Basescu - Ponta pentru titlul de urechist sef

Presedintele Traian Basescu a facut, miercuri seara, la televiziunea publica, ceea ce se cheama damage control. A incercat sa limiteze dezastrul. Cand a afirmat in urma cu zece zile ca printre candidatii la presedintie se afla fosti sau actuali ofiteri acoperiti, a lovit intai de toate in credibilitatea serviciilor secrete romanesti, abia apoi in politicieni. Scopul iesirii de miercuri seara a parut sa fie extragerea serviciilor din mlastina campaniei electorale in care tot el le-a tarat, nicidecum promisa demascare a spionului dandana.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )