Libnet.ro
UNICEF

20:45

Raed Arafat, umilit fara mila de Diana Sosoaca: Are o problema grava. Este o bucurie a domnului Arafat de a vedea cum sufera oamenii

Playtech Playtech,
Raed Arafat, umilit fara mila de Diana Sosoaca: Are o problema grava. Este o bucurie a domnului Arafat de a vedea cum sufera oamenii

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca, lanseaza un nou atac catre Raed Arafat, odata cu revenirea elevilor la scoala. Aceasta il acuza pe seful DSU de agresiune impotriva copiilor, atacandu-l fara mila pentru restrictiile mult prea dure pe care le impune. Copiii din Romania sunt abuzati Diana Sosoaca este cunoscuta pentru sustinerea miscarii anti-botnita, iar aceasta nemultumire . continuă pe Playtech

Diana Sosoaca, petrecere ireala cu lautari. Raed Arafat tocmai a fost umilit

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca, a participat vinseri seara la o petrecere in restaurant si a transmis live pe Facebook evenimentul. Zeci de persoane care nu respectau regulile impuse de pandemie, cantand, dansand si luandu-se in brate, de parca pandemia nici nu ar exista. Diana Sosoaca, petrecere ireala cu lautari De altfel, Diana Sosoaca este renumita .

IPJ Iasi a deschis ANCHETA dupa ce Diana Sosoaca a facut chef LIVE si i-a dat dedicatii lui Arafat

IPJ Iasi a deschis o ancheta, dupa ce Diana Sosoaca, senator AUR, a facut vineri seara, petrecere la restaurant. Sosoaca a transmis paranghelia pe Facebook si i-a facut dedicatii si lui Raed Arafat, conform stiripesurse. ro .

Cat o va costa pe Diana Sosoaca dedicatia live pe Facebook pentru Raed Arafat

Politia din Iasi a deschis o ancheta si face verificari acum dupa petrecerea la care a participat senatoarea AUR Diana Sosoaca. Cheful ar fi avut loc intr-un restaurant, iar totul a fost trasnmis live pe Facebook.

Diana Sosoaca, mesaj halucinant pentru romani dupa ce a incalcat legea: Lumea trebuie sa se distreze

In urma materialului video pe care l-a transmis de la o petrecere cu lautari, Diana Sosoaca a ajuns iar in atentia publica. in acel loc, petrecaretii se purtau ca inainte de pandemie, fara distantare sociala si fara masti de protectie. in ciuda criticilor care s-au atintit asupra ei, senatoarea AUR a aratat ca nu este .

Reactia Politiei Judetene Iasi, dupa petrecerea data de Diana Sosoaca vineri noapte VIDEO

Diana Sosoaca s-a distrat, vineri noapte, la un restaurant din Iasi, fara a tine cont de restrictiile impuse de autoritati, in perioada pandemiei.

George Simion, reactie surpriza despre Diana Sosoaca. Ce a spus liderul AUR

George Simion a avut o reactie surpriza despre Diana Sosoaca. Ce a spus liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor, cititi in articolul de mai jos. George Simion, liderul AUR, a recunoscut totul. Ce a declarat despre Diana Sosoaca Liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor, George Simion, a avut o reactie surprinzatoare la adresa Dianei Sosoaca, scrie antena3. ro.

Diana Sosoaca, anchetata dupa aroganta de vineri seara. Amenda uriasa pe care o poate lua

Politia din Iasi a deschis o ancheta dupa ce senatorul AUR, Diana Sosoaca a facut o petrecere vineri seara, intr-un restaurant. Totul a fost transmis live pe Facebook. Diana Sosoaca, anchetata de IPJ Iasi IPJ Iasi a deschis o ancheta dupa ce Diana Sosoaca a participat la o petrecere si a transmis evenimentul live pe .

Diana Sosoaca, declaratii incredibile. De ce nu se uita la TV: N-am auzit de Survivor

Controversatul senator AUR Diana Sosoaca, a dezvaluit ca nu se uita la televizor, preferand sa isi petreaca timpul liber alaturi de familie. Proaspat intrata in Parlament, avocata Diana Sosoaca spune ca nu este deloc un fan al televiziunii si ca au trecut mai bine de 10 ani de cand nu a mai deschis televizorul. Diana .

Raed Arafat, anunt de ultima ora despre festivalurile din vara. Vesti proaste pentru romani!

Aparitia vaccinurilor anti-Covid-19 au oferit sperante mari cu privire la revenirea la o viata cat mai aproape de normalitate. Fara a sta prea mult pe ganduri, cativa organizatori renumiti si-au anuntat festivalurile pentru vara, iar amatorii au inceput sa-si faca planuri de distractie. Pentru a clarifica situatia, Raed Arafat a facut anuntul de care toata .

Diana Sosoaca, dupa petrecerea de vineri seara: Ideea a fost sa inteleaga romanii ca s-a terminat cu mascarada si ca oamenii trebuie sa traiasca Veniti in Parlament sa vedeti ce petreceri se dau (VIDEO)

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a intervenit in direct pe B1 TV, duminica seara, la Dosar de politician, unde a oferit o serie de explicatii dupa ce s-a filmat in timp ce petrecea, vineri seara, la un.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3264 seconds )