Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandalul excluderii Dianei Sosoaca din AUR. Sorin Lavric: Este colerica, emana numai energie negativa

Hotnews Hotnews,
 Scandalul excluderii Dianei Sosoaca din AUR. Sorin Lavric: Este colerica, emana numai energie negativa

Liderul senatorilor AUR, Sorin Lavric, pe care Diana Sosoaca il acuza de misoginism, spune despre avocata ca este colerica si emana numai energie negativa, iar dupa o cearta din Parlament pe tema vaccinurilor el i-a propus lui George Simion, presedintele partidului, sa o dea afara din grup, iar in Biroul Central toti au fost de acord cu excluderea. continuă pe Hotnews

Diana Sosoaca, umilita de fostul sef: Emana numai energie negativa. Nici cu ea insasi nu se poate privi in oglinda

Scandalul excluderii Dianei Sosoaca din AUR continua. Valuri de acuzatii vin din toate partile, iar cetatenii romani nu mai stiu pe cine sa creada. Potrivit ultimelor declaratii facute de liderul partidului AUR, avocata ar fi avut mai demult zilele numarate in partid. Care a fost picatura care a umplut paharul Diana Sosoaca este o figura .

Sorin Lavric despre Diana Sosoaca: I-am spus ca este insuportabila, ca ne face de ras. Are ceva paranoid

Acuzatii de violenta in Parlamentul Romaniei. Senatoarea Diana Sosoaca sustine ca de vina pentru excluderea sa din partid sunt copresedintele AUR, Claudiu Tarziu si liderul senatorilor AUR, Sorin Lavric care ar fi devenit violent si ar fi incercat sa o loveasca. Contactat pentru un punct de vedere, Sorin Lavric a precizat ca aceste acuzatii sunt scorneli. El a subliniat ca ruptura tine morala si de aceasta buna cuviinta, de acest tact pe care senatoarea Sosoaca nu il are deloc.

Diana Sosoaca il acuza pe Sorin Lavric (AUR) ca a vrut sa o loveasca in Parlament: A ridicat mana la mine!. Reactia senatorului: Probabil ca nici cu ea insasi nu se poate privi in oglinda (VIDEO)

Senatoarea Diana Sosoaca, recent exclusa din AUR, l-a acuzat pe senatorul AUR Sorin Lavric ca e misogin si ca a sarit la ea s-o loveasca in Parlament: Domnul Lavric a avut un limbaj absolut de maidan si.

Sosoaca, prima reactie dupa excluderea din AUR: imi pare rau ca i-au tradat pe oameni Lavric a ridicat mana la mine Simion nu a avut legatura cu excluderea

Senatoarea Diana Sosoaca a vorbit miercuri seara pe Facebook despre exlcluderea din AUR. Ea a avut-o alaturi pe Adriana Bahmuteanu. Sosoaca ii acuza pe liderii AUR, Sorin Lavric si Claudiu Tarziu, de misoginism si dubla masura, spune ca acestia si-au tradat electoratul, iar ea va continua sa se lupte pentru oameni si sa-si reprezinte tara.

Diana Sosoaca, acuzatii grave dupa excluderea din AUR. A ridicat palma la mine!

Senatoarea Diana Sosoaca lanseaza atacuri dure dupa ce a fost data afara din AUR. Aceasta sustine ca de vina pentru excluderea sa din partid sunt copresedintele AUR, Claudiu Tarziu si liderul senatorilor AUR, Sorin Lavric. Acesta din urma ar fi devenit violent si ar fi incercat sa o loveasca , spune Sosoaca.

Copresedintele AUR, Claudiu Tarziu: George Simion a fost de acord cu excluderea Dianei Sosoaca. Era o chestiune de timp. De multa vreme se tot adunau deparajele dansei (VIDEO)

Copresedintele AUR, Claudiu Tarziu, face noi precizari cu privire la excluderea Dianei Sosoaca din formatiunea pe care o conduce. intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania!, cu.

Filmarea pentru care a fost data Diana Sosoaca afara din AUR

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor AUR). Propunerea fost facuta de Claudiu Tirziu si Sorin Lavric. Informatia a fost confirmata la Antena 3 de deputatul AUR Dan Tanasa care a spus ca unul dintre motive a fost participarea Dianei Sosoaca la petrecerea cu lautari.

Deputatul AUR Dan Tanasa, despre excluderea Dianei Sosoaca: Nu a inteles ca trebuie sa respecte un pic si statutul de demnitar al statului roman

Deputatul AUR Dan Tanasa a precizat miercuri, intr-o interventie in cadrul emisiunii Buna, Romania!, despre excluderea Dianei Sosoaca. Decizia de excludere a fost luata in contextul in care Diana.

George Simion, reactie de ultima ora dupa ce a exclus-o pe Diana Sosoaca din partid. Ce a spus liderul AUR

Alianat AUR incepe sa se destrame, sau cel putin asa spun analistii politici. Ultimele evenimente ce au dus la excluderea Dianei Sosoaca si a lui Mihai Lasca, parca intaresc aceasta afirmatie. Daca copresedintele aliantei, Claudiu Tarziu si alti membri decideau excluderea celor doi, George Simion a avut o reactie bizara. George Simion, reactie bizara inaintea .

Diana Sosoaca, dupa ce a fost exclusa din AUR: Tuturor ni s-a cerut sa avem o atitudine supusa fata de conducatori. Nu m-am certat niciodata cu George Simion. O sa mai vedeti excluderi

Senatoarea Diana Sosoaca a reactionat, miercuri seara, in urma excluderii sale din AUR. intr-un videoclip publicat pe Facebook, Sosoaca a acuzat conducerea formatiunii de dubla masura. Criticile sale s-au.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2727 seconds )