Libnet.ro
UNICEF

21:15

George Simion, prima reactie dupa ce a dat-o afara din AUR pe Diana Sosoaca

Antena3 Antena3,
George Simion, prima reactie dupa ce a dat-o afara din AUR pe Diana Sosoaca

Conducerea AUR a anuntat oficial, miercuri seara, excluderea din partid a deputatului Mihai Lasca si retragerea sprijinului politic acordat senatoarei Diana Sosoaca. continuă pe Antena3

Sosoaca, prima reactie dupa excluderea din AUR: imi pare rau ca i-au tradat pe oameni Lavric a ridicat mana la mine Simion nu a avut legatura cu excluderea

Senatoarea Diana Sosoaca a vorbit miercuri seara pe Facebook despre exlcluderea din AUR. Ea a avut-o alaturi pe Adriana Bahmuteanu. Sosoaca ii acuza pe liderii AUR, Sorin Lavric si Claudiu Tarziu, de misoginism si dubla masura, spune ca acestia si-au tradat electoratul, iar ea va continua sa se lupte pentru oameni si sa-si reprezinte tara.

George Simion, reactie dupa petrecerea Dianei Sosoaca: Ce as putea sa-i reprosez, cu exceptia faptului ca unii invitati nu stiau versurile de la Treceti batalioane?

Dupa ce senatoarea AUR, Diana Sosoaca, a participat la o petrecere intr-un restaurant din Iasi, unde nu au fost respectate masurile de protectie, George Simion, copresedintele AUR, a declarat ca nu are ce sa ii reproseze senatoarei, cu exceptia faptului ca unii participanti nu cunosteau versurile de la Treceti batalioane romane Carpatii.

George Simion, reactie surpriza despre Diana Sosoaca. Ce a spus liderul AUR

George Simion a avut o reactie surpriza despre Diana Sosoaca. Ce a spus liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor, cititi in articolul de mai jos. George Simion, liderul AUR, a recunoscut totul. Ce a declarat despre Diana Sosoaca Liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor, George Simion, a avut o reactie surprinzatoare la adresa Dianei Sosoaca, scrie antena3. ro.

Reactia lui George Simion dupa petrecerea la care a participat senatoarea AUR Diana Sosoaca

George Simion, liderulAUR, a avut o reactie dupa petrecerea la care a participat DianaSosoaca. Acesta a spus, la Antena 3, ca nu are ce sa-i reproseze senatoarei AUR,dupa participarea la o.

Ce a spus Diana Sosoaca dupa ce a fost data afara din AUR. Prima reactie a senatoarei

O noua zi, un nou scandal pe scena politica din Romania. Ce a declarat Diana Sosoaca dupa ce a fost data afara din Alianta pentru Unirea Romanilor. Prima reactie a senatoarei, dupa ce conducerea partidului a hotarat eliminarea uneia dintre cele mai vocale prezente din AUR. Care a fost motivul pentru care Diana Sosoaca a .

Diana Sosoaca, dupa ce a fost exclusa din AUR: Tuturor ni s-a cerut sa avem o atitudine supusa fata de conducatori. Nu m-am certat niciodata cu George Simion. O sa mai vedeti excluderi

Senatoarea Diana Sosoaca a reactionat, miercuri seara, in urma excluderii sale din AUR. intr-un videoclip publicat pe Facebook, Sosoaca a acuzat conducerea formatiunii de dubla masura. Criticile sale s-au.

Prima reactie a senatoarei Diana Sosoaca dupa ce a fost exclusa din AUR

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor AUR). Conducerea partidului a luata aceasta decizie dupa ce Diana Sosoaca a participat la o petrecere cu lautari si a transmis totul live pe Faebook, lucru incompatibil cu calitatea sa de senator al Romaniei, potrivit liderilor AUR.

Filmarea pentru care a fost data Diana Sosoaca afara din AUR

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor AUR). Propunerea fost facuta de Claudiu Tirziu si Sorin Lavric. Informatia a fost confirmata la Antena 3 de deputatul AUR Dan Tanasa care a spus ca unul dintre motive a fost participarea Dianei Sosoaca la petrecerea cu lautari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )