Libnet.ro
UNICEF

22:15

O continuare a serialului Prison Break va fi lansata in 2016

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
O continuare a serialului Prison Break va fi lansata in 2016

O continuare a serialului de televiziune Prison Break, cu actorii Wentworth Miller si Dominic Purcell in rolurile principale, va fi lansata pe micile ecrane nord-americane in anul 2016, informeaza nme. com, citat de Mediafax. continuă pe Wall-Street Ro

O continuare a serialului Prison Break va fi lansata pe micile ecrane in 2016

O continuare a serialului de televiziune Prison Break, cu actorii Wentworth Miller si Dominic Purcell in rolurile principale, va fi lansata pe micile ecrane nord-americane in anul 2016, informeaza site-ul nme. com, citat de Mediafax.

Serialul Prison Break revine cu un nou sezon, dupa 6 ani de pauza!

Fanii serialului Prison Break au un real motiv de bucurie, intrucat serialul lor preferat revine pe micile ecrane, dupa o pauza de 6 ani. Producatorii au anuntat inceperea unui nou sezon de 10 episoade! .

Ati fost fan Prison Break? Fox a anuntat oficial continuarea povestii

Desi au trecut cativa ani buni de la finalul ultimului sezon din Prison Break, se pare ca interesul fanilor va sta la baza continuarii povestii. in functie de varsta pe care o aveti, Prison Break s-ar putea sa fi fost primul serial care v-a creat dependenta si unul dintre primele seriale moderne care au fost [] Ati fost fan Prison Break? Fox a anuntat oficial continuarea povestii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Serialul Prison Break revine cu un nou sezon

Fox a confirmat ca serialul Prison Break revine cu un nou sezon de 10 episoade. Ambii frati revin, jucati de Wentworth Miller si Dominic Purcell, a explicat CEO-ul Fox, Gary Newman. Din.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )