Libnet.ro
UNICEF

05:45

Contract de 19 milioane de euro pentru construirea Centrului de management al deseurilor din Alba

Adevărul Adevărul,
Contract de 19 milioane de euro pentru construirea Centrului de management al deseurilor din Alba

Consiliul Judetean Alba a finalizat procedura de achizitie publica pentru cel mai mare contract de lucrari din cadrul proiectului Sistem de management integrat al deseurilor in judetul Alba. in 21 ianuarie 2015 a fost semnat contractul pentru executia Centrului de management integrat al deseurilor de la Galda de Jos. continuă pe Adevărul

Compania de constructii Bilka din Brasov a inregistrat afaceri de peste 30 milioane euro in 2014

Producatorul de tigla metalica Bilka Steel din Brasov a incheiat 2014 cu o cifra de afaceride peste 134milioane de lei, in crestere cu 29% fata de 2013. Compania a investit 3 milioane euro pentru marirea capacitatii de productie, inaugurand doua hale noi cu doua noi linii de productie.

Faze Tari: Caz medical inedit. O fetita s-a nascut gravida cu gemeni; Peste 14 milioane de euro pentru o masina; Forme de viata necunoscute, descoperite in statiile de metrou din New York

Hotul din Marea Britanie care a adormit in casa pe care o jefuia. Ce a facut cand a fost gasit de proprietari. Paul Nolan, un britanic in varsta de 28 de ani, a avut parte de o noapte agitata. Doua tinere din SUA si-au dat pantalonii jos intr-un templu din Cambodgia. Ce au patit nu vor uita niciodata. Cele doua surori, in varsta de 20 si respectiv 22 de ani, au fost arestate dupa ce au fost prinse in timp ce isi faceau una alteia poze.

Sute de mii de euro pentru paza Garii de Nord

Afaceri controversate ale CFR au iesit la iveala in urma unei anchete realizate de reporterii Antena 3. Compania de Cai Ferate Romane aloca aproape jumatate de million de euro pentru paza Garii de Nord unei.

Cairo si Moscova au semnat un acord pentru construirea primei centrale nucleare in Egipt

Cairo si Moscova au semnat, marti, un acord pentru construirea primei centrale nucleare in Egipt, a anuntat presedintele egiptean Abdel Fattah al-Sissi, in prezenta lui Vladimir Putin, relateaza ABC News.

Prime de 90.000 de euro pentru fiecare. Cine sunt beneficiarii

Cei 23 de fotbalisti ivorieni, castigatori ai Cupei Africii pe natiuni, au primit peste 90. 000 de euro fiecare, prima de la Alassane Ouattara, presedintele Cote dIvoire, informeaza LEquipe. Anterior, luni, aces.

Despagubire de 250.000 de euro pentru rudele unui barbat ucis intr-un accident rutier

O societate de asigurare din Romania va plati daune morale de 250. 000 de euro rudelor unui barbat ucis de un sofer baut. Decizia a fost luata marti de Curtea de Apel Arges si este definitiva. Instanta a.

Raiffeisen anunta pierderi de 493 milioane de euro in 2014 si iesirea de pe pietele din Slovenia si Polonia

Raiffeisen Bank RBI) a inregistrat o pierdere consolidata de 493 de milioane de euro anul trecut, in conditiile in care, in 2013, profitul s-a situat la 557 de milioane de euro, banca anuntand ca va renunta la operatiunile din Slovenia si Polonia, pentru a-si consolida capitalul, scrie Mediafax. Profitul inainte de taxe a scazut la 23 de milioane de euro in 2014, de la 835 de milioane de euro in anul precedent, potrivit datelor preliminare publicate de banca austriaca. In Romania, Raiffeisen Bank International a raportat, pentru primele noua luni ale anului trecut un profit dupa taxe de 81 milioane euro, in stagnare fata de perioada corespunzatoare din 2013.

Un ce i-a apartinut lui Alain Delon a fost vandut pentru 14,2 milioane euro

O masina 250 SWB California, parte a colectiei Baillon si care i-a apartinut pentru scurt timp actorului francez Alain Delon, a fost vanduta, vineri, pentru 14,2 milioane de euro, relateaza Le.

lui Alain Delon de 14 milioane euro

O masina 250 SWB California, parte a colectiei Baillon si care i-a apartinut pentru scurt timp actorului francez Alain Delon, a fost vanduta, vineri, pentru 14,2 milioane de euro, fiind vedeta unei licitatii organizate de casa Artcurial in cadrul evenimentului Salon Retromobile de la Paris.

-ul lui Alain Delon de 14 milioane euro

O masina 250 SWB California, parte a colectiei Baillon si care i-a apartinut pentru scurt timp actorului francez Alain Delon, a fost vanduta, vineri, pentru 14,2 milioane de euro, fiind vedeta unei licitatii organizate de casa Artcurial in cadrul evenimentului Salon Retromobile de la Paris.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )