Libnet.ro
UNICEF

10:16

Contract de peste 2,4 milioane euro, atribuit fara licitatie catre Telekom: Cum explica ROMATSA de ce doar acest operator ar fi putut furniza serviciile de voce si date solicitate

Hotnews Hotnews,
 Contract de peste 2,4 milioane euro, atribuit fara licitatie catre Telekom: Cum explica ROMATSA de ce doar acest operator ar fi putut furniza serviciile de voce si date solicitate

ROMATSA, administratia romana a serviciilor de trafic aerian, a incheiat luna trecuta prin negociere doar cu Telekom Romania Communications fostul Romtelecom) un contract de servicii de voce si date in valoare de peste 2,4 milioane euro. Intrebati de ce au negociat acest contract doar cu Telekom, oficialii ROMATSA au precizat pentru HotNews. ro ca 'Telekom este, in prezent, singurul operator de pe piata romaneasca, care ofera printr-o infrastructura subterana, atat pe relatii nationale cat si internationale, serviciile necesare pastrarii principiului diversitatii care asigura redundanta necesara in infrastructura unificata proprie utilizata de ROMATSA pentru telecomunicatiile de aviatie'. continuă pe Hotnews

CET Govora, aflat in insolventa, a incheiat un contract de 360 de milioane de euro cu Ciech Soda

Producatorul de energie CET Govora, aflat in insolventa, si polonezii de la Ciech Soda au incheiat un contract pe zece ani pentru furnizarea aburului industrial, valoarea totala a acestuia fiind de 360 milioane euro, a anuntat luni Euro Insol, administratorul judiciar al CET Govora.

CET Govora si polonezii de la Ciech Soda au incheiat un contract 360 milioane euro pe zece ani, pentru aburul industrial

Producatorul de energie CET Govora, aflat in insolventa, si polonezii de la Ciech Soda au incheiat un contract pe zece ani pentru furnizarea aburului industrial, valoarea totala a acestuia fiind de 360 milioane euro, a anuntat luni Euro Insol,.

CET Govora a incheiat un contract de 360 milioane euro cu Ciech Soda

CET Govora si compania poloneza Ciech Soda au incheiat un nou contract de furnizare a aburului industrial, semnat pe 10 ani, in valoare de 360 milioane euro, potrivit unui comunicat de presa al administratorului judiciar Euro Insol.

F64 a vandut de 3,5 milioane euro de Black Friday. Cea mai mare comanda a fost de peste 26.000 lei

F64, cel mai cunoscut magazin foto-video romanesc, a vandut de 3,5 milioane euro in cele trei zile de Black Friday, cea mai mare comanda inregistrata fiind de aproape 27. 000 lei. Comanda medie a fost de 1. 220 lei.

Indicii, in scadere, pe fondul unui rulaj de 2,02 milioane euro

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de vineri depreciindu-se, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 9,16 milioane de lei 2,02 milioane euro), mai mic decat joi 3,2 milioane euro).

Paravion si-a propus vanzari totale de 1,5 milioane euro

Paravion, agentia de turism online din tara noastra, si-a propus vanzari totale de 1,5 milioane euro la editia Black Friday de anul acesta, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Corpul de control al premierului: Trei ministere au platit 4 milioane de euro pe studii de fezabilitate, fara sa le utilizeze

Ministerul Energiei, Ministerul Transporturilor si Ministerul Economiei au platit, in perioada 1 ianuarie 2011 - 30 iunie 2016, 18,1 milioane lei 4 milioane euro), cu TVA inclusa, pentru 29 de studii de fezabilitate pe care nu le-au folosit, potrivit unui raport al Corpului de control al prim-ministrului.

Transelectrica a semnat un contract de 24,1 milioane lei cu Smart, pentru modernizarea unei statii

Transelectrica a semnat cu filiala sa de mentenanta SMART un contract de 24,1 milioane lei pentru modernizarea statiei electrice de transformare 220/110 /20 kv Arefu, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Lidl a realizat o investitie de 20 de milioane de euro intr-o pozitie strategica

Concernul german Lidl a finalizat lucrarile la cel de-al patrulea centrul logistic din portofoliu. Ultima investitie se ridica la peste 20 de milioane de euro, ofera 100 de locuri de munca si este amplasata intr-o pozitie strategica.

Banca Europeana de Investitii va acorda Chisinaului 25 milioane euro pentru termoizolarea cladirilor

La inceputul lunii decembrie, Primaria municipiului Chisinau va semna un acord cu Banca Europeana de Investitii. Scopul acordului consta in finantarea de catre BEI cu o suma de 25 de milioane de euro a termoizolarii cladirilor, atat a celor publice, cat si a blocurilor de locuit.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )