Libnet.ro
UNICEF

21:45

Contractele pentru deszapezirea drumurilor din judet, atribuite pentru trei ani

Adevărul Adevărul,
Contractele pentru deszapezirea drumurilor din judet, atribuite pentru trei ani

In judetul Buzau, licitatia pentru stabilirea firmelor care se vor ocupa de deszapezirea judetului s-a finalizat. Astfel, de deszapezirea celor 6 sectoare in care este impartit judetul Buzau se vor ocupa mai multe firme. continuă pe Adevărul

Fostul deputat PSD Victor Roman s-a asociat cu firma iubitei sale pentru deszapezirea drumurilor din Vrancea

Consiliul Judetean Vrancea a scos pentru a doua oara licitatie contractul pentru deszapezirea drumurilor judetene pentru urmatoarele trei ierni, 2017-2020, dupa ce prima licitatie a fost anulata.

Pregatiri pentru iarna. Autoritatile cumpara sare pentru deszapezirea drumurilor

Societatea Drumuri si Poduri a incheiat contractele pentru achizitia de material antiderapant necesar in sezonul de iarna. Procedura de achizitie s-a incheiat pentru o coantitate de epste 5. 000 de tone de sare.

ASF, ritm de melc la avizarile pentru functiile cheie din piata de capital

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) nu l-a avizat nici saptamana trecuta pe Radu Hanga pentru functia de administrator al Bursei de Valori Bucuresti, desi au trecut doua luni si jumatate de cand acesta a fost cooptat in Consiliul Bursei, peste o luna de cand a fost confirmat de actionari in Adunarea Generala si trei saptamani de cand acesta a sustinut interviul de evaluare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )