Libnet.ro
UNICEF

18:15

Control la Spitalul Judetean Braila dupa ce o tanara a murit la o luna dupa ce a nascut. Medicii, acuzati de malpraxis

Adevărul Adevărul,
Control la Spitalul Judetean Braila dupa ce o tanara a murit la o luna dupa ce a nascut. Medicii, acuzati de malpraxis

Victor Costache, ministrul Sanatatii a solicitat reprezentantilor Directiei de Sanatate Publica Braila sa demareze de urgenta o actiune de control la Spitalul Judetean Braila in cazul tinerei de 19 ani care a decedat la o luna dupa ce a nascut, anunta Ministerul Sanatatii. continuă pe Adevărul

Cazul tinerei decedate la o luna dupa ce a nascut: Ministrul Sanatatii a cerut un control la Spitalul Judetean Braila

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a solicitat reprezentantilor Directiei de Sanatate Publica Braila sa inceapa de urgenta o actiune de control la Spitalul Judetean in cazul tinerei de 19 ani care a murit la o luna dupa ce a nascut.

Ministrul Sanatatii a cerut un control la Spitalul Judetean Braila, in cazul tinerei care a murit dupa ce a nascut

Victor Costache, ministrul Sanatatii a solicitat reprezentantilor Directiei de Sanatate Publica Braila sa demareze de urgenta o actiune de control la Spitalul Judetean Braila in cazul tinerei de 19 ani care a decedat la o luna dupa ce a nascut, anunta Ministerul Sanatatii.

Victor Costache, ministrul Sanatatii, solicita DSP Braila un control de urgenta la Spitalul Judetean Braila O tanara de 19 ani a decedat la o luna dupa ce a nascut

Victor Costache, ministrul Sanatatii, a solicitat Directiei de Sanatate Publica Braila sa demareze de urgenta o actiune decontrol la Spitalul Judetean Braila in cazul tinerei de 19 ani, care a decedat la.

Ce s-a intamplat la spitalul din Braila, dupa moartea tinerei de 19 ani. Oamenii sunt ingroziti

Luna trecuta, o familie din Braila radea cu un ochi si plangea cu altul. O tanara de doar 19 ani a dat viata unei fetite de nota 10, iar la doar o luna de zile a murit. Mediciul care a asistat la nastere a uitat o bucata de placenta in corpul fetei. Autopsia a aratat .

Mama tinerei din Braila care a murit la o luna dupa ce a nascut, la un pas sa lesine. Ce se intampla acum cu femeia

Mama tinerei din Braila care a murit la o luna dupa ce a nascut a fost la un pas sa lesine la priveghiul fetei. Femeia este in continuare in stare de soc si nu poate sa accepte ca nu o va mai vedea niciodata pe Ana Maria. Tanara a murit din cauza unei erori medicale, .

Jurnalisti, dati afara din Spitalul judetean Gorj, la ordinul managerului. Jurnalist: Un tanar chirurg si-a facut cheful de ziua lui de nastere in blocul operator Manager: Este o campanie de denigrare a imaginii spitalului (VIDEO)

Incident grav la Spitalul judetean Gorj. Mai multi jurnalisti au fost dati afara cu forta din spital, la ordinul managerului institutiei. Totul s-a intamplat in timp ce reprezentantii presei documentau un.

Directorul DSP Braila despre cazul tinerei care a murit la o luna dupa ce a nascut: Inspectorii sunt pe teren si verifica intreg parcursul pacientei

Inspectorii Directiei de Sanatate Publica Braila sunt pe teren si verifica intreg parcursul pe care l-a avut, de la externarea din spital si pana la deces, tanara de 19 ani care a murit la o luna dupa ce a nascut la Spitalul Judetean din Braila, a declarat vineri directorul DSP Braila, Gabriel Ciochina.

Spitalul Judetean de Urgenta Cluj nu mai are bani pentru salarii in decembrie. in salile de operatie NU mai exista Betadina pentru dezinfectarea plagilor

Deputatul Emanuel Ungureanu atrage atentia asupra faptului ca Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj nu mai are bani nici macar pentru salarii in luna Decembrie. El a publicat un document intern in care directorul unitatii le cere medicilor sa faca economii. Nu este prima data cand suntem in aceasta situatie, raspund oficialii spitalulul, care arata ca s-a achizitionat Betadina in ultimele 3 luni.

Spitalul Judetean Focsani, despre vizita electorala a Vioricai Dancila la unitatea medicala: Un simplu gest matern, de a lua un copil care plange in brate, nu trebuie sa umbreasca intreaga munca a unitatii sanitare

Conducerea Spitalului Judetean Focsani reactioneaza dupa ce Directia de Sanatate Publica Vrancea a deschis o ancheta in urma vizitei fostului premier Viorica Dancila si a fostului ministru al.

Protest spontan la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova: Asistentele si infirmierele se plang de frig si lipsa banilor (VIDEO)

Tot lipsa banilor a scos in strada mai multi angajati ai Spitalului Judetean de Urgenta Craiova. Chiar in acest moment are loc un protest spontan, asistente si infirmiere se plang de frig si lipsa banilor. Acestia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )