Libnet.ro
UNICEF

21:00

Controverse in Cupa Romaniei: invingatori pe teren, invinsi la masa verde? Liderul din Liga I paraseste competitia, dar depune contestatie

Adevărul Adevărul,
Controverse in Cupa Romaniei: invingatori pe teren, invinsi la masa verde? Liderul din Liga I paraseste competitia, dar depune contestatie

FC Botosani s-a calificat in optimile de finala ale Romaniei, miercuri, dupa ce a invins CFR Cluj la loviturile de departajare. Scorul final din timpul regulamentar a fost 2-2 4-2 la penaltiuri). continuă pe Adevărul

Universitatea Cluj a castigat la masa verde meciul cu Dunarea, din Liga a II-a

Formatia Universitatea Cluj a fost declarata castigatoare la masa verde a meciului cu Dunarea Calarasi, pierdut pe teren cu scorul de 2-3, in etapa a saptea a Ligii a II-a, scrie news. ro.

Liga 2: U Cluj, victorie la masa verde cu Dunarea Calarasi

Formatia Universitatea Cluj a fost declarata castigatoare la masa verde a meciului cu Dunarea Calarasi, pierdut pe teren cu scorul de 2-3, in etapa a saptea a Ligii a II-a.

U Cluj a castigat la masa verde meciul cu Dunarea Calarasi din Liga 2

Federatia Romana de Fotbal a informat, joi, ca FC Universitatea Cluj a castigat cu scorul de 3-0, la masa verde, partida din etapa a 7-a a campionatului, cu Dunarea Calarasi.

Virusii verzi de la Sanatatea Cluj elimina Viitorul din Cupa Romaniei

Surpriza de proportii, joi, in ultima zi a 16-imilor de finala din Cupa Romaniei, faza a intrecerii de unde a fost eliminata Viitorul, detinatoarea trofeului.

Botosani o scoate pe CFR Cluj din Cupa Romaniei la penalty-uri

Campioana CFR Cluj a parasit Cupa Romaniei dupa loteria loviturilor de departajare in partida cu FC Botosani.

Foresta Suceava si Metalul Buzau produc surpriza in Cupa Romaniei

Considerata pe buna dreptate o competitie a surprizelor, Cupa Romaniei nu se dezminte si chiar din prima zi a fazei saisprezecimilor au aparut primele rezultate care au rasturnat calculele hartiei.

LIVE Cupa Romaniei - Saisprezecimi. Prelungiri la FCU Craiova 1948 - U Cluj!

Marti sunt programate primele meciuri din faza Saisprezecimilor de finala in Cupa Romaniei. Toate partidele vor fi live text in aceasta pagina.

FCSB elimina Metaloglobus si continua in Cupa Romaniei

In ultimul meci al saisprezecimilor de finala din Cupa Romaniei, FCSB a invins-o pe Metaloglobus, cu 2-0, si a completat lotul echipelor calificate in optimi.

Surpriza in Cupa Romaniei! Detinatoarea trofeului, eliminata de o formatie de Liga a III-a

FC Viitorul si-a oprit parcursul din Cupa Romaniei in faza 16-imilor, dupa ce a fost eliminata, joi, de Sanatatea Cluj.

Cupa Romaniei: FC Viitorul, eliminata de Sanatatea Cluj (liga a treia) in 16-imile competitiei Rezultatele zilei

Inca o surpriza mare in Cupa Romaniei: FC Viitorul detinatoarea trofeului) a parasit competitia in faza 16-imilor dupa ce a fost invinsa cu 1-0 de Sanatatea Cluj, formatie din Liga a treia confruntarea a avut loc pe Cluj Arena). Intra in material pentru a afla restul rezultatelor inregistrate joi.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )