Libnet.ro
UNICEF

14:45

LIVE Cupa Romaniei - Saisprezecimi. Prelungiri la FCU Craiova 1948 - U Cluj!

Online Sport Online Sport,
LIVE Cupa Romaniei - Saisprezecimi. Prelungiri la FCU Craiova 1948 - U Cluj!

Marti sunt programate primele meciuri din faza Saisprezecimilor de finala in Cupa Romaniei. Toate partidele vor fi live text in aceasta pagina. continuă pe Online Sport

Foresta Suceava si Metalul Buzau produc surpriza in Cupa Romaniei

Considerata pe buna dreptate o competitie a surprizelor, Cupa Romaniei nu se dezminte si chiar din prima zi a fazei saisprezecimilor au aparut primele rezultate care au rasturnat calculele hartiei.

Cupa Romaniei: Dinamo s-a calificat in optimi (3-1 cu UTA Arad); Gaz Metan Medias, eliminata de Foresta Suceava (scor 2-1)

Dinamo s-a calificat in optimile Cupei Romaniei, dupa ce s-a impus cu 3-1 in fata celor de la UTA Arad. Dan Nistor a contribuit din plin la victoria cainilor, cu un gol si doua pase decisive. in alta partida a zilei, Foresta Suceava echipa din Liga a 3-a) a furnizat surpriza si a eliminat-o din competitie pe Gaz Metan Medias, scor 2-1.

Pariati pe UTA - Dinamo in Cupa Romaniei

Dinamo e favorita la calificare in meciul cu UTA din saisprezecimile Cupei Romaniei, o competitie care de-a lungul timpului si-a confirmat statutul de intrecere a surprizelor.

Cupa Romaniei: Programul partidelor din 16-imi Echipele din Liga 1 intra in competitie

Programul partidelor care se vor disputa in perioada marti - joi, in saisprezecimile de finala ale Cupei Romaniei, precum si stadioanele pe care se vor juca meciurile.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )