Libnet.ro
UNICEF

23:15

Controversele din dosarul lui Nelu Iordache: A fost achitat privind acuzatiile aduse de firma care a depus plangere, dar condamnat pentru alte infractiuni invocate de DNA

B1 B1,
Controversele din dosarul lui Nelu Iordache: A fost achitat privind acuzatiile aduse de firma care a depus plangere, dar condamnat pentru alte infractiuni invocate de DNA

Cazul afaceristului Nelu Iordache, patronul firmei Romstrade condamnat in prima instanta la 6 ani si 3 luni de inchisoare intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene alocate pentru constructia autostrazii. continuă pe B1

Un sofer fara permis a omorat un biciclist cu masina in timp ce era anchetat pentru o infractiune similara. Cu toate acestea, a fost achitat de judecatori

Un barbat de 34 de ani din judetul Bacau care a accidentat mortal un biciclist a fost achitat de judecatori, victima fiind considerata principala vinovata. Tanarul de la volan nu detinea permis de conducere si a produs accidentul in timp ce era anchetat intr-un alt dosar pentru conducere fara permis.

Moment halucinant la iCCJ. Judecatorul din dosarul Microsoft a primit un plic de la DNA chiar in sala de judecata

Moment halucinant la inalta Curte de Casatie si Justitie. Judecatorul din dosarul Microsoft a anuntat sala de judecata ca a primit un plic galben de la DNA pe care scria confidential pentru completul de.

Un procuror din dosarul lui Sebastian Ghita cere sesizarea Curtii Constitutionale in legatura cu OUG 7

Un procuror de la Parchetul General a solicitat, luni, judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie sesizarea Curtii Constitutionale cu o exceptie de neconstitutionalitate a unui articol din Ordonanta 7 care modifica legile justitiei, vizand competentele Sectiei speciale de anchetare a magistratilor. Solicitarea a fost facuta de procurorul de sedinta in procesul in care fostul deputat Sebastian Ghita este judecat alaturi de fosti sefi din politie si parchete din Prahova.

Un procuror din dosarul lui Sebastian Ghita cere sesizarea CCR privind OUG 7

Un procuror de la Parchetul General a solicitat, astazi, judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie sesizarea Curtii Constitutionale cu o exceptie de neconstitutionalitate a unui articol din OUG 7/2019 care modifica legile justitiei.

Un procuror din dosarul lui Ghita cere sesizarea CCR in legatura cu OUG 7

Un procuror de la Parchetul General a solicitat, luni, judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie sesizarea Curtii Constitutionale cu o exceptie de neconstitutionalitate a unui articol din OUG.

A fost pericol urias pentru turistii din Busteni. Un urs a fost capturat chiar in centrul statiunii montane

A fost pericol urias pentru turistii din Busteni. Un urs a fost capturat chiar in zona Castelului Cantacuzino, in centrul statiunii montane Busteni. Animalul, care a iesit pe strada in cautare de hrana, a.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )