Libnet.ro
UNICEF

21:45

Conturile TVR au fost blocate. Cine stinge lumina?

Adevărul Adevărul,
Conturile TVR au fost blocate. Cine stinge lumina?

Cum nu cred in coincidente, nu am nici cea mai mica indoiala ca blocarea conturilor TVR de ANAF, operatiune, pare-se, pusa in practica in cursul zilei de ieri, probabil ca un cinic cadou de Sfantul Ilie, e strans legata de intensificarea razboiului personal dintre premierul Victor Ponta si presedintele-director general al TVR, Stelian Tanase. continuă pe Adevărul

ANAF: Popriri pe conturile TVR si RATB

ACTUALIZARE 11:18 Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) transmite ca, in urma inventarierii creantelor bugetare de recuperat de la marii contribuabili, a instituit popriri pe conturile TVR si Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB).

Conturile TVR, BLOCATE de ANAF

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a blocat, luni, conturile Societatii Romane de Televiziune SRTv), din cauza datoriilor pe care TVR le are la bugetul de stat, au declarat mai multe surse din Televiziunea Romana.

ANAF a blocat conturile TVR. Datorii uriase ale Televiziunii publice

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a blocat, luni, conturile Societatii Romane de Televiziune SRTv), avand in vedere datoriile pe care TVR le are la bugetul de stat, au declarat pentru MEDIAFAX.

ANAF a instituit popriri pe conturile TVR si RATB din cauza datoriilor la bugetul de stat

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a instituit popriri pe conturile Televiziunii Romane si Regiei Autonome de Transporturi Bucuresti, din cauza datoriilor la bugetul de stat, potrivit unui.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )