Libnet.ro
UNICEF

01:05

Convorbire Putin-Obama, despre situatia din Siria si Ucraina

România Liberă România Liberă,
Convorbire Putin-Obama, despre situatia din Siria si Ucraina

Presedintele american Barack Obama a purtat o convorbire telefonica miercuri cu omologul sau rus Vladimir Putin in legatura cu cautarea unei solutii diplomatice in Siria si situatia din estul Ucrainei, informeaza AFP si Reuters. continuă pe România Liberă

Putin il va adaposti pe Bashar al-Assad in Rusia, daca va trebui sa plece din Siria

Liderul sirian Bashar al-Assad ar putea primi azil in Rusia, daca va fi nevoit sa isi paraseasca tara, a declarat, marti, presedintele rus, Vladimir Putin.

Iohannis si Ciolos au discutat despre situatia guvernarii si prioritatile Executivului pentru 2016

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au avut luni, la Palatul Cotroceni, prima intalnire de lucru din acest an, discutiile vizand situatia actuala a guvernarii si prioritatile Executivului pentru anul 2016, informeaza Administratia Prezidentiala.

Rusia a bombardat o scoala din Siria. Opt copii au murit

Opt elevi si invatatoarea lor au fost ucisi luni in Siria intr-un raid al aviatiei rusesti impotriva unei scoli situate intr-o localitate ocupata de rebeli in provincia Alep, a afirmat Observatorul.

Istanbul. Patru lucruri pe care trebuie sa le stii despre explozia din Sultanahmet

O explozie a avut loc astazi in centrul turistic al Instanbulului, in Piata Sultanahmet, la ora 10. CNN Turcia relateaza ca explozia a avut loc langa obeliscul lui Theodosius din districtul Fatih si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )