Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cooptarea lui Mihai Chirica in PNL, criticata dur de un liberal: Unde am scuipat, nu voi pupa!

Antena3 Antena3,
Cooptarea lui Mihai Chirica in PNL, criticata dur de un liberal: Unde am scuipat, nu voi pupa!

Consilierul judetean PNL Iasi Vasile Cotiuga sustine ca aducerea lui Mihai Chirica in partid este o greseala cat o gaura neagra din partea PNL. continuă pe Antena3

UPDATE Liberalii il recupereaza pe ex-PSD-istul Mihai Chirica. Lider local PNL: Conducerea centrala mi-a prezentat decizia de a-l desemna candidat la Primaria Iasi Chirica: Drumul meu politic va continua alaturi de presedintele Iohannis

Deputatul liberal Marius Bodea sustine ca actualul primar al Iasiului, ex-pesedistul Mihai Chirica, va fi cooptat in PNL si va fi desemnat candidat al partidului la Primarie.

Primarul Iasului, Mihai Chirica: Drumul meu politic va continua alaturi de presedintele Iohannis

Primarul Iasului, Mihai Chirica,va candida la alegerile locale din partea Partidului National Liberal. Exclus din PSD pe fondul tensiunilor pe care le-a avut cu Liviu Dragnea, Chirica a transmis, miercuri,.

Mihai Chirica confirma candidatura din partea PNL: Drumul meu politic va continua alaturi de Klaus Iohannis

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, confirma ca va candida la alegerile locale din partea PNL, dupa ceanterior au aparut informatiipe surse ca liderii PNL isi bazeaza strategia pentru Primaria Iasi cu actualul primar.

Mihai Chirica a confirmat candidatura din partea PNL: Drumul meu politic va continua alaturi de Klaus Iohannis

Mihai Chirica a confirmat, miercuri, ca va candida la alegerile locale din partea PNL, dupa ce anterior au aparut informatii pe surse ca liderii PNL isi bazeaza strategia pentru primaria Iasi cu actualul primar. Insa, in comunicatul de presa, edilul.

Liviu Iolu, candidat PLUS la Iasi: Mihai Chirica reface lantul de iubire dintre PSD si PNL

Candidatul PLUS pentru primaria Iasi, Liviu Iolu, a criticat miercuri PNL, dupa ce in presa au aparut informatii ca Mihai Chirica ex PSD) ar candida la urmatoarele alegeri locale din partea liberalilor. Iolu reclama un blat ordinar si afirma ca PNL nu a inteles nimic din ultimele rezultate electorale din Iasi.

Surse: Primarul Iasului, Mihai Chirica - fost PSD, va candida din partea PNL la urmatoarele alegeri

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, va candida din partea PNL la urmatoarele alegeri locale, sustin surse din interiorul PNL. Decizia a fost luata la Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )