Libnet.ro
UNICEF

11:01

COP21: Mai multe ONG-uri romanesti, premiate de Ambasada Frantei in Romania

România Liberă România Liberă,
COP21: Mai multe ONG-uri romanesti, premiate de Ambasada Frantei in Romania

Mai multe ONG-uri din Romania vor fi premiate in cadrul unui eveniment organizat vineri, de Ambasada Frantei in Romania, cu ocazia incheierii Conferintei Organizatiei Natiunilor Unite privind schimbarile climatice COP21). continuă pe România Liberă

Cele mai spectaculoase show-uri Chanel

Karl Lagerfeld, directorul de creatie al casei Chanel, a pus in scena, an de an, din 2005 incoace, show-uri spectaculoase, de fiecare data cu o noua tema si inspirate, spune el, din calatoriile pe care le-a efectuat in jurul lumii. Iata ce idei a avut in fiecare an.

Televiziunea Patriarhiei Romane, in vizorul CNA dupa ce au fost primite mai multe plangeri cu privire la cazul Colectiv

Postul Trinitas a ajuns in vizorul Consiliului National al Audivizualului CNA) dupa ce au fost facute mai multe sesizari cu privire la modul in care a reflectat tragedia din clubul Colectiv, scrie Paginademedia. ro.

Grammy 2016: Rapperul Kendrick Lamar, cele mai multe sanse la un trofeu. Lista celor mai importante nominalizari

Rapperul Kendrick Lamar a primit cele mai multe nominalizari 11) la gala premiilor Grammy 2016, fiind urmat in top de cantareata pop Taylor Swift si de artistul canadian Abel Makkonen Tesfaye, cunoscut drept The Weekend, fiecare bucurandu-se de cate sapte mentiuni.

Premiile Grammy: Taylor Swift si Kendrick Lamar, artistii cu cele mai multe nominalizari

Cantareata pop americana Taylor Swift si rapperul american Kendrick Lamar au primit cele mai multe nominalizari la Premiile Grammy, trofeele industriei muzicale din Statele Unite, a caror ceremonie va avea loc pe 15 februarie 2016, scrie AFP.

Cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete se afla, luni, sub Cod galben de ceata, specialistii precizand ca vizibilitatea va scadea in unele zone chiar si sub 50 de metri. Politia Rutiera ii sfatuieste pe soferi sa circule cu prudenta.

Google Search iti va spune mai multe despre artisti si seriale

Cea mai noua actualizare a Google Search va ofera acces rapid la informatii despre seriale TV si artisti din domeniul muzical. in cazul in care vreti sa ajungeti mult mai rapid la informatii despre artistul vostru preferat sau serialul TV pe care l-ati urmarit cu interes in ultimele saptamani, Google Search va ajuta foarte mult.

Mai multe persoane au fost injunghiate la metroul din Londra, intr-un atac terorist

Mai multe persoane au fost injunghiate la metroul din Londra, intr-un atac terorist .

Tiriac e optimist: Putem spera la mai multe medalii din tenis la Olimpiada

Omul de afaceri Ion Tiriac a declarat, la Gala Tenisului Romanesc, ca tara noastra poate spera la mai multe medalii in probele de tenis de la Jocurile Olipice de la Rio de Janeiro.

Tot mai multe mamici nasc prin cezariana de frica. Exista metode prin care femeile insarcinate pot scapa de teama nasterii naturale

Creeaza-ti propriul film Despre Nastere. Asa se numeste atelierul educational care va avea loc sambata, 12 decembrie, un atelier dedicat femeilor insarcinate. Cu aceasta ocazie, profesorul de Lamaze si instructorul de yoga, Florina Paduraru, va oferi viitoarelor mamici raspunsuri la cele mai importante intrebari.

Sectorul imobiliar este in crestere: S-au construit cu 50% mai multe locuinte decat anul trecut

In primele noua luni ale acestui an au fost terminate peste 31. 100 de locuinte, cu peste 2. 600 mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )