Libnet.ro
UNICEF

01:05

COPIE LA INDIGO: Elementul pe care Donald Trump l-a PLAGIAT dupa Obama la CEREMONIA DE iNVESTIRE (FOTO)

B1 B1,
COPIE LA INDIGO: Elementul pe care Donald Trump l-a PLAGIAT dupa Obama la CEREMONIA DE iNVESTIRE (FOTO)

Donald Trump a incercat ca ceremonia de investire in functia de presedinte sa fie facuta cat mai spectaculos cu putinta. Noul presedinte american s-a straduit atat de mult sa. continuă pe B1

IMAGINE VIRALA: Donald Trump, prezentat intr-o pictura drept un ANIMAL dintr-un film celebru. Fotografia, distribuita si de MADONNA (FOTO)

O pictura in care Donald Trump este prezentat sub forma personajului King Kong a devenit virala pe internet in ultimele zile. Zeci de mii de internauti au distribuit imaginea, printre acestia.

Cum si unde i-a fost prezentata Melania lui Donald Trump. Ce fel de prima-doamna va fi Melania Trump

Paolo Zampoli, fostul impresar al Melaniei Trump si prieten cu Donald Trump, a povestit, pentru Qmagazine, momentul in care presedintele SUA a intalnit-o pentru prima data pe actuala sa sotie. Desi insotit de o femeie, Trump a fost fascaninat de Melania Trump de la prima vedere, urmand ca doar la cateva saptamani sa devina un cuplu.

VIDEO: Donald Trump, tot mai aproape de momentul in care va deveni oficial al 45-lea presedinte al SUA. Omul de afaceri si sotia sa Melania Trump au sosit la Washington, pentru ceremonia de investire

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a ajuns joi dupa-amiaza la Washington D. C, alaturi de sotia sa Melania, pentru a se pregati pentru ceremonia de investire in functie.

ZECI de persoane au fost RETINUTE in urma protestelor violente impotriva lui DONALD TRUMP

Incidente violente in ziua investirii lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite. Peste 250. 000 de oameni au iesit in strada pentru a protesta fata de politicile lui Trump.

Donald TRUMP, primul DISCURS in calitate de presedinte al SUA: Data de 20 ianuarie 2017 va fi amintita ca ziua in care cetatenii au devenit din nou conducatorii acestei natiuni (VIDEO)

In primul sau discurs in caliatate de presedinte al SUA, Donald Trump a promis americanilor trasferul de puterein mainile oamenilor si a vorbit despre principalele directii ale activitatii.

Donald Trump renunta la telefonul sau pentru unul demn de un presedinte

Donald Trump va deveni presedintele in exercitiu al Statelor Unite, iar dupa cum stim, odata cu puteri mari, vin si responsabilitati mari. Donald Trump a folosit multa vreme un dispozitiv Android, de pe care a postat o gramada de tweet-uri pe contul sau personal de pe reteaua de socializare. Lucrurile se schimba, insa, deoarece acesta [].

Donald Trump devine, astazi, al 45-lea presedinte al SUA

ACTUALIZARE 11:44 Oficialii rusi saluta investirea in functie a lui Donald Trump Oficialii rusi saluta investirea in functie a lui Donald Trump ca startul a ceea ce spera sa fie o perioada de relatii mai bune cu Statele Unite, relateaza Associated Press. ----- Presedintele ales al SUA, Donald Trump, va deveni, astazi, presedinte in exercitiu, dupa ce va depune juramantul in cadrul unei ceremonii ce se va desfasura in fata Capitoliului.

Cozmin Gusa: Donald Trump este un presedinte care nu are deloc statura intelectuala.E ca si cum ar fi Gigi Becali presedinte in Romania

Consultantul politic Cosmin Gusa spune ca alegerea lui Donald Trump in functia de presedinte al SUA echivaleaza cu accederea in functia de presedinte al Romaniei a lui Gigi Becali.

Mii de oameni participa la marsuri in intreaga lume impotriva presedintelui Donald Trump, acuzat ca nu respecta drepturile femeilor

Sute de persoane au luat parte sambata la o manifestatie in favoarea drepturilor femeilor in fata sediului Ambasadei Statelor Unite de la Berlin, in ziua in care la Washington este programat un important mars politic cu un mesaj similar catre noul presedinte Donald Trump.

FOTO+VIDEO. Mii de oameni participa la marsuri in intreaga lume impotriva presedintelui Donald Trump, acuzat ca nu respecta drepturile femeilor

Sute de persoane au luat parte sambata la o manifestatie in favoarea drepturilor femeilor in fata sediului Ambasadei Statelor Unite de la Berlin, in ziua in care la Washington este programat un important mars politic cu un mesaj similar catre noul presedinte Donald Trump.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )