Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cozmin Gusa: Donald Trump este un presedinte care nu are deloc statura intelectuala.E ca si cum ar fi Gigi Becali presedinte in Romania

Adevărul Adevărul,
Cozmin Gusa: Donald Trump este un presedinte care nu are deloc statura intelectuala.E ca si cum ar fi Gigi Becali presedinte in Romania

Consultantul politic Cosmin Gusa spune ca alegerea lui Donald Trump in functia de presedinte al SUA echivaleaza cu accederea in functia de presedinte al Romaniei a lui Gigi Becali. continuă pe Adevărul

Donald Trump este, oficial, cel de-al 45-lea presedinte al Statelor Unite

Donald J. Trump a depus ieri juramantul in cadrul ceremoniei oficiale din fata Capitoliului din Washington DC, devenind al 45-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii.

Regizorul Bobby Paunescu sustine ca Romania ar putea avea de castigat de pe urma alegerii lui Donald Trump ca presedinte al SUA (VIDEO)

Printre personalitatile prezente la ceremonia de inaugurare a lui Donald Trump s-au numarat si romani. Invitat a fost si regizorul Bobby Paunescu. Acesta a sustinut ca Romania ar putea avea de.

VIDEO. Donald Trump este oficial cel de-al 45-lea presedinte al SUA! in primul discurs ca presedinte ale SUA, Trump Administratia si Guvernul vor fi ale poporului

Investitura prezidentiala americana reprezinta o traditie bipartita unica si chiar cele mai vii dezbateri politice partizane sunt lasate deoparte, pentru a marca tranzitia pasnica a puterii.

Donald Trump este, oficial, cel de-al 45-lea presedinte al SUA! in primul discurs, Trump a repetat mesajul din campanie Administratia si Guvernul vor fi ale poporului. America va incepe sa castige din nou! |VIDEO

Investitura prezidentiala americana reprezinta o traditie bipartita unica si chiar cele mai vii dezbateri politice partizane sunt lasate deoparte, pentru a marca tranzitia pasnica a puterii.

Donald Trump, un adevarat CINEFIL. Care sunt FILMELE preferate ale presedintelui ales al SUA (FOTO)

Dincolo de a a fi noul presedinte al Statelor Unite, Donald Trump este un om normal caruia ii plac filmele. Jurnalistii de la BBC au aflat care sunt filmele pe care presedintele ales al Americii le vizioneaz.

Melania Trump este o Prima-Doamna cu stil. Tinuta purtata de sotia lui Donald Trump la intalnirea cu sotii Obama a atras toate privirile

Sotia lui Donald Trump, Melania Trump, este o Prima-Doamna cu stil, citeaza Daily Mail. Totul, din cauza modului in care Melania a ales sa se prezinte la intalnirea cu Barack Obama si Michelle Obama inainte de investirea lui Donald Trump ca presedinte al SUA.

Donald Trump, oficial al 45-lea presedinte al SUA: Republicanul a depus juramantul de investitura (VIDEO)

Donald Trump este, oficial, al 45-lea presedinte al Statelor Unite. Republicanul a depusjuramantul de credinta pe scarile Capitoliului din Washington D. C, in prezenta presedintelui Curtii.

Cronologia ceremoniei de investire a lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii

Donald Trump a fost investit aseara n. r. la 19:30 ora Romaniei) in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii, devenind astfel cea de-a 45-a persoana care ocupa acest rol. Care au fost principalele evenimente care au marcat ceremonia de.

ZECI de persoane au fost RETINUTE in urma protestelor violente impotriva lui DONALD TRUMP

Incidente violente in ziua investirii lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite. Peste 250. 000 de oameni au iesit in strada pentru a protesta fata de politicile lui Trump.

Presedintele Bancii Central Europene, raspuns voalat la afirmatiile lui Donald Trump cu privire la dolar, care ar fi prea puternic: Devalorizarea artificiala a monedei nationale este anticoncurentiala

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a declarat ca, in cadrul organizatiilor G7 si G20, exista obligatii care opresc tarile sa devalorizeze artificial dolarul. Precizarile vin in contextul in care presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a sustinut ca dolarul ar fi prea puternic.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2486 seconds )