Libnet.ro
UNICEF

19:15

Copii raniti intr-un accident rutier produs langa tabara de la Poiana Pinului

Adevărul Adevărul,
Copii raniti intr-un accident rutier produs langa tabara de la Poiana Pinului

Trei adolescenti, de 15 si 16 ani, au fost izbiti de un autoturism in timp ce se aflau pe marginea drumului DJ 203 C. O masina condusa de un sofer de 21 de ani a iesit dintr-un complex turistic din zona dupa care a derapat pe pietris, izbindu-i in plin pe tineri. continuă pe Adevărul

Muncitor buzoian, decedat intr-un accident de munca produs in statul african Eritreea

Un buzoian de 53 de ani si-a pierdut viata la mii de kilometri departare de tara. Era angajat al unei firme de constructii din Timisoara iar patronul, italian, se ocupa de toate formalitatile de repatriere a trupului barbatului. Familia va fi despagubita de firma daca anchetatorii vor stabili ca muncitorul si-a pierdut viata in urma unui accident de munca.

Accident rutier grav pe autostrada Timisoara-Lugoj: Doua persoane au murit si alte trei au fost ranite grav (VIDEO)

Doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite grav, intr-un accident de circulatie, produs duminica in zona nodului rutier care leaga autostrada A1 de A6, langa Lugoj, informeaza.

Accident rutier cu SASE masini pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre Bucuresti

Traficul rutier pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta se desfasoara ingreunat intre Lehliu si Fundulea, pe sensul de mers catre Capitala, in urma unui accident rutier in care au fost implicate sase autovehicule.

Trafic blocat pe DN 19, in urma unui accident rutier

Traficul rutier este deviat de pe DN 19 Satu Mare - Baia Mare prin localitatea Botiz in urma unui accident rutier petrecut, vineri seara, in care au fost implicate trei autoturisme, un barbat fiind ranit.

Romanul din spatele celebrului festival de muzica de la Sziget a murit intr-un accident de masina

Veste deosebit de trista pentru lumea showbiz-ului din Ungaria. Dan Panaitescu, romanul care se afla in staful de organizare a renumitului festival Sziget de la Budapesta, a murit intr-un accident de.

Romanul din spatele Sziget Festival Budapesta a murit intr-un accident de masina. Lumea showbiz-ului mondial este in doliu

Veste deosebit de trista pentru lumea showbiz-ului din Ungaria. Dan Panaitescu, romanul care se afla in staful de organizare a renumitului festival Sziget de la Budapesta, a murit intr-un accident de masina.

A fost martorul unui accident rutier si a facut o poza cu interventia salvatorilor. A inghetat cand a vazut ce i-a aparut in imagine

O fotografie facuta de un sofer la un accident ingrozitor, in care a fost implicat si un motociclist, a devenit virala pe Internet pentru ceea ce a putut ea surprinde, scrie Mirror. La prima vedere,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )