Libnet.ro
UNICEF

14:00

Accident rutier grav pe autostrada Timisoara-Lugoj: Doua persoane au murit si alte trei au fost ranite grav (VIDEO)

B1 B1,
Accident rutier grav pe autostrada Timisoara-Lugoj: Doua persoane au murit si alte trei au fost ranite grav (VIDEO)

Doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite grav, intr-un accident de circulatie, produs duminica in zona nodului rutier care leaga autostrada A1 de A6, langa Lugoj, informeaza. continuă pe B1

Accident grav pe Autostrada Lugoj Timisoara: Doua persoane au murit pe loc, iar alte trei au fost ranite grav

Accident grav, duminica dupa-amiaza, pe Autostrada Lugoj Timisoara. Doua persoane au murit pe loc, iar alte trei au fost ranite, dupa ce un sofer unui autoturism a patruns pe contrasens, izbind cu violenta o alta masina ce venea din fata.

Accident rutier cu SASE masini pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre Bucuresti

Traficul rutier pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta se desfasoara ingreunat intre Lehliu si Fundulea, pe sensul de mers catre Capitala, in urma unui accident rutier in care au fost implicate sase autovehicule.

Trafic blocat pe DN 19, in urma unui accident rutier

Traficul rutier este deviat de pe DN 19 Satu Mare - Baia Mare prin localitatea Botiz in urma unui accident rutier petrecut, vineri seara, in care au fost implicate trei autoturisme, un barbat fiind ranit.

Paramedici SMURD raniti intr-un accident rutier

Doi paramedici SMURD au fost raniti joi dimineata intr-un accident rutier produs la Miercurea- Ciuc, autospeciala in care se aflau intrand in coliziune cu un autoturism care nu i-a acordat.

Doua persoane au fost arestate, in legatura cu atentatul de la Nisa

Doua persoane au fost retinute duminica dimineata la Nisa, in legatura cu atentatul de Ziua Nationala a Frantei, soldat cu 84 de morti si peste 200 de raniti, afirma surse judiciare, citate de BBC.

A fost martorul unui accident rutier si a facut o poza cu interventia salvatorilor. A inghetat cand a vazut ce i-a aparut in imagine

O fotografie facuta de un sofer la un accident ingrozitor, in care a fost implicat si un motociclist, a devenit virala pe Internet pentru ceea ce a putut ea surprinde, scrie Mirror. La prima vedere,.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )