Libnet.ro
UNICEF

17:45

A fost martorul unui accident rutier si a facut o poza cu interventia salvatorilor. A inghetat cand a vazut ce i-a aparut in imagine

Antena3 Antena3,
A fost martorul unui accident rutier si a facut o poza cu interventia salvatorilor. A inghetat cand a vazut ce i-a aparut in imagine

O fotografie facuta de un sofer la un accident ingrozitor, in care a fost implicat si un motociclist, a devenit virala pe Internet pentru ceea ce a putut ea surprinde, scrie Mirror. La prima vedere,. continuă pe Antena3

Trafic blocat pe DN 19, in urma unui accident rutier

Traficul rutier este deviat de pe DN 19 Satu Mare - Baia Mare prin localitatea Botiz in urma unui accident rutier petrecut, vineri seara, in care au fost implicate trei autoturisme, un barbat fiind ranit.

Un bulevard din Bucuresti este BLOCAT dupa un accident rutier cu patru masini

Bulevardul Iuliu Maniu din Sectorul 6 este blocat marti dupa-amiaza, in urma unui accident rutier in care au fost implicate patru masini.

Trafic blocat pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitala din cauza unui accident

Traficul rutier este oprit, marti, pe bulevardul Iuliu Maniu, sensul de iesire din Capitala, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate patru autoturisme, o persoana fiind transportata la spital cu rani usoare, au declarat oficiali din Brigada Rutiera pentru Mediafax.

Un accident rutier a paralizat traficul pe strada Iuliu Maniu din Capitala

Circulatia este blocata marti dupa-amiaza pe strada Iuliu Maniu din Capitala in urma unui accident rutier din care a rezultat si accidentarea usoara a unei femei, a anuntat Brigada Rutiera.

Paramedici SMURD raniti intr-un accident rutier

Doi paramedici SMURD au fost raniti joi dimineata intr-un accident rutier produs la Miercurea- Ciuc, autospeciala in care se aflau intrand in coliziune cu un autoturism care nu i-a acordat.

Masina a Jandarmeriei implicata intr-un accident rutier

Doua persoane au fost ranite intr-un accident rutier care s-a produs in propierea loalitatii Sibioara. in accident este implicata si o masina a Jandarmeriei.

Accident rutier pe DN 15. Doua persoane, ranite grav. Soferul uneia dintre masini consumase alcool

Doua persoane au fost ranite grav, miercuri dimineata, intr-un accident rutier, care a avut loc pe Drumul National 15, pe raza localitatii Gornesti. Soferul uneia dintre masini avea o alcolemie de 0,66 miligrame/litru.

Accident rutier la Miercurea Ciuc. Doi paramedici SMURD au fost raniti

Doi paramedici SMURD au fost raniti, joi, dupa ce autospeciala in care se aflau s-a ciocnit cu un autoturism care nu i-a acordat prioritate de trecere, in Miercurea Ciuc.

Cinci studenti straini, care urmeaza Medicina la Iasi, grav raniti intr-un accident rutier produs la Magura

Cinci studenti, care urmeaza Medicina la Iasi, care provin din Nigeria, Malaezia, Singapore si Africa de Sud au fost grav raniti intr-un accident produs in aceasta dimineata, pe DNA 11, in comuna Magura. Autoturismul in care se aflau s-a rasturnat intr-o rapa adanca de 5 metri, in urma ciocnirii cu o alta masina.

Cel putin zece persoane au murit in Italia in urma unui accident feroviar

Cel putin zece persoane au murit si alte cateva zeci au fost ranite dupa ce doua trenuri de pasageri au intrat in coliziune in sudul Italiei, relateaza agentiile internationale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )