Libnet.ro
UNICEF

25 Mai.

Copil de 10 ani cautat cu disperare de politisti dupa ce a sunat la 112 si a spus ca a fost rapit. Totul s-a dovedit a fi o farsa!

Antena3 Antena3,
Copil de 10 ani cautat cu disperare de politisti dupa ce a sunat la 112 si a spus ca a fost rapit. Totul s-a dovedit a fi o farsa!

Politistii clujeni au fost pusi pe jar, marti, dupa ce au primit un apel telefonic in care erau anuntati ca un copil ar fi fost rapit din Floresti. La data de 30 iulie a. c. , in jurul orei 20:00,. continuă pe Antena3

Un copil de 10 ani a apelat 112 si i-a pus pe jar pe politisti. Ce au descoperit ulterior anchetatorii

Angajatii Directiei Operatiuni Speciale si cei ai Unitatii Centrale de Analiza a Informatiilor si jandarmi din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca au fost pusi pe jar de un apel la 112.

Soc in lumea mondena: Dupa 10 ani de CASNICIE cu Petre Roman, Silvia Chifiriuc RUPE TACEAREA! Fanii sunt uluiti... (FOTO)

La aniversarea a 10 ani de la casatorie, sotia lui Petre Roman, interpreta Silvia Chifiriuc, a scris un mesaj emotionant pe contul de socializare, in care ii multumeste pentru cei mai frumosi ani din viata.

Patru persoane, printre care un copil de 12 ani, in stare grava dupa un accident rutier provocat de o soferita beata

Accidentul s-a produs pe raza localitatii Magura din judetul Bacau. Soferita avea o alcoolemie de0,98 mgl alcool pur in aerul expirat, dupa cum au confirmat reprezentantii Politiei. Ea s-a ales cu dosar penal pentru mai multe infractiuni.

Doua adolescente din judetul Iasi sunt cautate de politisti dupa ce au plecat de acasa

Doua adolescente, una de 14 ani si cealalta de 15 ani, din localitatile iesene Erbiceni si Holboca, .

Momentul in care un copil de trei ani a cazut de la etajul sase si a fost salvat cu ajutorul unei saltele de pat (VIDEO)

Un copil de trei ani, din orasul Chongqing, din China, care a cazut de la etajul al saselea, a fost salvat de catre multimea adunata jos cu ajutorul unei saltele de pat, arata CNN. M-am uitat in sus si am.

Adolescenta de 14 din judetul Galati, cautata de politisti dupa ce a plecat de acasa

Politistii cauta o adolescenta de 14 ani, care a plecat de acasa si nu a mai revenit, stabilindu-se .

ştiri de la Antena3

actualitate, 25 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )