Libnet.ro
UNICEF

01:05

Copil de 13 ani impuscat la o partida de vanatoare. Minorul transportat in stare grava la spital

Adevărul Adevărul,
Copil de 13 ani impuscat la o partida de vanatoare. Minorul transportat in stare grava la spital

Un copil de 13 ani, din judetul Vaslui, a fost grav ranit in timpul unei partide de vanatoare care se desfasura in apropierea orasului Murgeni. continuă pe Adevărul

Copil de 13 ani impuscat la o partida de vanatoare. Minorul, transportat in stare grava la spital

Un copil de 13 ani, din judetul Vaslui, a fost grav ranit in timpul unei partide de vanatoare care se desfasura in apropierea orasului Murgeni.

Copil de 13 ani, impuscat in padure

Un copil de 13 ani, din judetul Vaslui, a fost grav ranit in timpul unei partide de vanatoare care se desfasura in apropierea orasului Murgeni. Baiatul de 13 ani a fost transportat la.

Un copil de 13 ani a fost impuscat in picior pe un fond de vanatoare din judetul Vaslui; politistii incearca sa afle ce s-a intamplat

Un copil de 13 ani a fost impuscat, sambata, in picior si are o fractura deschisa, fiind transportat de la spitalul din Barlad la Spitalul Sfanta Maria din Iasi, transmite News. ro. Accidentul s-a produs pe un fond de vanatoare din apropierea localitatii Murgeni, unde avea loc o partida de vanatoare organizata legal. Deocamdata, politistii nu au stabilit cum s-a produs incidentul, echipele de cercetare fiind la fata locului.

Un copil a fost impuscat la o partida de vanatoare in Vaslui

Un copil in varsta de 13 ani a fost ranit grav, sambata, pe un fond de vanatoare din judetul Vaslui,.

Imagini scandaloase! Aniversare de 13 ani cu stripperite (VIDEO)

Imagini scandaloase surprinse la aniversarea unui copil care tocmai a implinit 13 ani. Tatal acestuia i-a facut un cadou inedit: mai multe stripperite care au dansat pentru el. Tatal sau,.

Mesajul incredibil primit de o actrita de filme pentru adulti de la un copil de 13 ani

O actrita de origine franceza care joaca in filmele pentru adulti a distribuit un mesaj cu un continut ingrijorator care ar trebui sa repezinte un semnal de alarma pentru parintii din toata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )