Libnet.ro
UNICEF

14:45

Un copil britanic de 14 ani a fost arestat pentru implicare intr-un complot terorist care viza Australia

Antena3 Antena3,
Un copil britanic de 14 ani a fost arestat pentru implicare intr-un complot terorist care viza Australia

Un baiat britanic in varsta de 14 ani a fost arestat preventiv pentru presupusa implicare in complotul terorist care viza ceremonii de comemorare a eroilor Primului Razboi Mondial programate in Australia,. continuă pe Antena3

Radu Mazare a fost arestat pentru a fi dat exemplu societatii

Radu Mazare a fost arestat pentru a fi dat exemplu societatii, reiese din motivarea judecatorilor de la instanta suprema. Magistratii au tinut cont si de perioada indelungata in care s-ar fi desfasurat.

Fostul sef al FMI, Rodrigo Rato a fost arestat pentru spalare de bani

Fostul director al FMI, Rodrigo Rato 2004-2007), a fost arestat joi in cadrul unei anchete pentru spalare de bani, informeaza Le Figaro, citat de Mediafax. Rodrigo Pato, in varsta de 65 de ani, a folosit o lege a.

Fostul director al FMI Rodrigo Rato a fost arestat pentru spalare de bani

Rodrigo Rato, director FMI din 2004 pana in 2007, a fost retinut, ieri, timp de opt ore, in cadrul unei investigatii privind spalare de bani si evaziune fiscala, potrivit site-ului Le Figaro. Acesta a fost eliberat la scurt timp dupa miezul noptii, fiind de acord sa coopereze, potrivit unor surse oficiale citate de Le Figaro. Membru important al Partidului Popular din Spania, acesta a fost ministru al Economiei in cadrul guvernului spaniol din 1996 pana in 2004. Ulterior, Rato a devenit director al bancii Bankia. Politia a perchezitionat domiciliul si unul dintre birourile acestuia din districtul Salamanca in Madrid. Rato a fost audiat pentru mai mult timp de catre politisti. Timp de cateva zile, guvernul Conservator al lui Mariano Rajoy a refuzat sa comenteze asupra acuzatiilor de spalare de bani fata de Rodrigo Rato.

Australia: Un baiat de 14 ani a fost arestat preventiv pentru presupusa sa implicare intr-un complot terorist

Un baiat britanic din Blackburn, in varsta de 14 ani, a fost arestat preventiv sub acuzatia de pregatire a unui atac terorist care viza ceremoniile de comemorare a eroilor Primului Razboi Mondial programate in.

Un adolcescent de 14 ani, arestat pentru implicare in pregatirea unui atentat terorist

Autoritatile australiene au anuntat dejucarea unui complot terorist inspirat de reteaua Stat Islamic care urmarea comiterea unui atentat la ceremoniile de comemorare a militarilor australieni si neozeelandezi.

Fostul sef al FMI, arestat pentru spalare de bani

Fostul sef al Fondului Monetar International a fost arestat in cadrul unei anchete pentru spalare de bani. Rodrigo Rato, in varsta de 65 de ani, este acuzat ca ar fi folosit o lege a amnistiei pentru a repatria.

Un intrus a fost arestat in timp ce escalada gardul Casei Albe

Un intrus, care cara un pachet suspicios, a fost arestat duminica in timp ce escalada gardul Casei Albe, informeaza Fox News. Brian Leary, purtatorul de cuvant a Serviciilor Secrete a declarat ca intrusul a fost a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )