Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un copil de doi ani si jumatate a fost gasit mort pe malul Canalului Dunare-Marea Neagra

B1 B1,
Un copil de doi ani si jumatate a fost gasit mort pe malul Canalului Dunare-Marea Neagra

Un copil in varsta de doi ani si jumatate din Medgidia, disparut joi dimineata de acasa, a fost gasit mort pe malul Canalului Dunare - Marea Neagra, pe trupul sau existand mai multe leziuni, relateaza. continuă pe B1

Un batran din Caracal a fost gasit mort in propria casa dupa trei ani

Cadavrul unui barbat din orasul Caracal a fost descoperit in locuinta acestuia, zilele trecute, la aproape trei ani de cand fusese vazut pentru ultima oara. Macabra descoperire a fost facuta de catre rude, aflate intamplator in casa acestuia pentru curatenie. Faptul ca barbatul nu mai fusese vazut de atata timp nu a mirat nici pe vecini, nici pe rudele sale deoarece se stia ca obisnuia sa se interneze des din cauza problemelor de sanatate.

Taximetrist gasit mort la marginea Capitalei

Un taximetrist a fost gasit mort in masina, pe un camp de la marginea Capitalei. Din primele informatii rezultand ca acesta a decedat in urma unei supradoze, au declarat surse din Politie.

Taximetrist gasit mort in masina, la marginea Capitalei: Cauza posibila a decesului - supradoza

Un taximetrist a fost gasit mort in masina, pe un camp de la marginea Capitalei, din primele informatii rezultand ca acesta a decedat in urma unei supradoze, potrivit unor surse din Politie, citate de.

VIDEO Un pedofil din Satu Mare, fiul unui fost politist, condamnat la doi ani de inchisoare. Cum l-a convis pe un baietel de doar sapte ani sa-l masturbeze

Adrian Nistor, fiul unui fost politist din Satu Mare, trimis in judecata anul trecut dupa ce o familie il acuza ca le-ar fi obligat fiul de doar sapte ani sa-l masturbeze, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare de Judecatoria Satu Mare si obligat sa plateasca daune morale de 30. 000 lei. Sentinta poate fi atacata.

VIDEO Un pedofil din Satu Mare, fiul unui fost politist, condamnat la doi ani de inchisoare

Adrian Nistor, fiul unui fost politist din Satu Mare, trimis in judecata anul trecut dupa ce o familie il acuza ca le-ar fi obligat fiul de doar sapte ani sa-l masturbeze, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare de Judecatoria Satu Mare si obligat sa plateasca daune morale de 30. 000 lei. Sentinta poate fi atacata.

Deputatul PNL Grigore Craciunescu a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare

Deputatul PNL Grigore Craciunescu a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare, pentru ca, in perioada in care a fost primar al municipiului Pascani, a incheiat noua acte cu firme al caror reprezentant era fiul sau, unul vizand concesionarea unui teren la un pret subevaluat, transmite Mediafax.

Sentinta in dosarul spagii de 140.000 de euro. Fostul sef de la Garda de Mediu Calarasi, condamnat definitiv la doi ani cu suspendare

Vasile Gidea, fost sef al Garzii de Mediu din Calarasi, saltat de procurorii DNA pentru implicare intr-un dosar de trafic de influenta, alaturi de un politist de la Investigarea Fraudelor, a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare.

Deputatul Grigore Craciunescu, condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare

Deputatul PNL Grigore Craciunescu a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare, pentru ca, in perioada in care a fost primar al municipiului Pascani, a incheiat noua acte cu firme al caror reprezentant era fiul sau .

Fondatorul WikiLeaks implineste doi ani de cand s-a refugiat in sediul Ambasadei Ecuadorului din Londra

Fondatorul site-ului WikiLeaks Julian Assange, refugiat de doi ani in sediul Ambasadei Ecuadorului din Londra, a declarat miercuri ca este implicat intr-o cooperare cu Edward Snowden si ca actioneaza pentru a-si spala numele, fara sa spere la o eliberare rapida.

Julian Assange implineste doi ani de cand s-a refugiat in sediul Ambasadei Ecuadorului din Londra

Fondatorul site-ului WikiLeaks Julian Assange, refugiat de doi ani in sediul Ambasadei Ecuadorului din Londra, a declarat miercuri ca este implicat intr-o cooperare cu Edward Snowden si ca actioneaza pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )