Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deputatul PNL Grigore Craciunescu a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare

Hotnews Hotnews,
 Deputatul PNL Grigore Craciunescu a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare

Deputatul PNL Grigore Craciunescu a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare, pentru ca, in perioada in care a fost primar al municipiului Pascani, a incheiat noua acte cu firme al caror reprezentant era fiul sau, unul vizand concesionarea unui teren la un pret subevaluat, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Deputatul Grigore Craciunescu, condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare

Deputatul PNL Grigore Craciunescu a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare, pentru ca, in perioada in care a fost primar al municipiului Pascani, a incheiat noua acte cu firme al caror reprezentant era fiul sau .

Razvan Nicolescu: Romania va asigura timp de doi ani presedintia grupului statelor UE care sustin energia nucleara

Romania va asigura, pentru urmatorii doi ani, presedintia grupului statelor membre UE care sustin domeniul nuclear. Decizia a fost luata vineri, la Luxemburg, in cadrul reuniunii ministrilor energiei din Uniunea Europeana, reuniune la care Romania este reprezentata de ministrul energiei, Razvan Nicolescu. In marja reuniunii Consiliului Energiei, a avut loc o intalnire a grupului statelor membre UE care sustin energia nucleara. In acest context, Razvan Nicolescu a primit o propunere din partea ministrului economiei din Cehia, cu acordul tuturor celoralti ministri, ca Romania sa asigure presedintia grupului statelor membre UE care sustin domeniul nuclear, timp de doi ani.

O fetita de doi ani a unei familii de romani din Australia a murit intr-un accident

O fetita in varsta de doi ani a unei familii de romani din Australia a murit intr-un accident produs in curtea casei din apropierea orasului Perth, scrie presa australiana.

Fetita de doi ani a unei familii de romani din Australia a murit intr-un accident in curtea casei, lovita de masina mamei sale

Accident teribil intr-o familie de romani din Australia: O fetita de doi ani a unui cuplu de romani din Australia a murit in curtea casei, cu o zi inainte ca familia sa se intoarca in tara, in vacanta.

Fostul primar de Pascani, actual deputat din partea PNL Iasi, condamnat la 2 ani si jumatate de inchisoare cu suspendare

Decizia a fost luata de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie si-l vizeaza pe Grigore Craciunescu, deputat PNL de Iasi, fost primar al municipiului Pascani.

VIDEO Smecherul cu BMW care a nenorocit o femeie dupa ce a intrat pe trotuar conducand baut si fara permis a fost condamnat cu suspendare

Magistratii Curtii de Apel Timisoara au emis sentinta finala in dosarul in care Alin Faur, smecherul cu BMW de la Lugoj a fost acuzat de vatamare corporala din culpa pentru ca a condus baut si fara permis, a intrat pe trotuar si a accidentat grav o femeie, scrie www. redesteptarea. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )