Libnet.ro
UNICEF

14:45

Un copil de opt ani a ajuns in stare critica la spital, dupa ce a fost atacat de patru caini

România Liberă România Liberă,
Un copil de opt ani a ajuns in stare critica la spital, dupa ce a fost atacat de patru caini

Un copil de opt ani a fost internat, in stare critica, la Spitalul de . Urgenta pentru Copii din Cluj-Napoca, dupa ce fost muscat de patru caini . continuă pe România Liberă

Un copil de opt ani a ajuns in stare critica la spital, dupa ce a fost atacat de patru caini. Medic: Pronosticul este destul de rezervat. Nu exista o suprafata de 25 de centimetri patrati de piele care sa nu fi fost afectata

Un copil de opt ani a fost internat, in stare critica, la Spitalul de . Urgenta pentru Copii din Cluj-Napoca, dupa ce fost muscat de patru caini .

Fetita de 13 ani, ajunsa in stare grava la spital dupa ce a cazut de la etajul 10 al blocului in care locuieste

Copila este eleva in clasa a VII-a la Scoala nr. 17 din municipiul Galati si, din ceea ce spun profesorii, nu mai ajunsese la cursuri de cateva zile.

Cluj: Baiat de 8 ani in stare grava la spital dupa ce a fost atacat de patru caini de paza

Un copil de 8 ani din Turda a fost atacat, joi seara, de patru caini de paza, el fiind transportat de urgenta la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca, unde o echipa de chirurgi l-a operat timp de mai bine de sase ore in conditiile in care avea aproximativ 25 de plagi muscate pe fata, torace si membre. Baiatul se afla in continuare in stare critica, iar intre timp politistii clujeni au deschis un dosar penal in rem pentru vatamare corporala.

Cluj: Copilul de opt ani atacat de caini, in stare critica. Nu exista o suprafata de 25 de centimetri patrati de piele care sa nu fi fost afectata

Copilul de opt ani din Turda care a fost atacat de patru caini in incinta unei societati comerciale si a ajuns la spital cu peste 25 de plagi muscate se afla in stare critica, in Sectie de.

Baietel de opt ani, sfasiat de o haita de caini. Copilul este internat in stare critica

Un baietel in varsta de opt ani a ajuns joi seara, in stare grava la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului UPU) de Copii din Cluj, dupa ce a fost sfasiat de caini. Tragedia a.

Accident grav provocat de un tanar baut si fara permis pe un drum de munte: un copil de trei ani a fost victima

Un copil de trei ani a fost adus in stare grava la spital, dupa ce a fost ranit intr-un accident rutier petrecut pe drumul spre satul Batrana, izolat in Muntii Poiana Rusca. Cel care a provocat accidentul este un tanar de 29 de ani, care a urcat baut la volan si fara a avea permis.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )