Libnet.ro
UNICEF

17:30

Un copil de opt ani din Vaslui, la spital, dupa ce s-a lovit cu o petarda in ochi

România Liberă România Liberă,
Un copil de opt ani din Vaslui, la spital, dupa ce s-a lovit cu o petarda in ochi

Un copil de opt ani dintr-o localitate vasluiana a fost internat la spital in noaptea de Revelion, dupa ce i-a explodat o petarda in ochi, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Vaslui: Copil de opt ani, la spital dupa ce o petarda i-a explodat in ochi

Un copil de opt ani a ajuns in noaptea de Revelion la spital, cu un traumatism ocular, dupa ce i-a explodat in ochi o petarda. El ar fi gasit materialul pirotehnic pe un drum din localitatea Valea Mare.

Copil de opt ani, ranit dupa ce o petarda i-a explodat in ochi

Politistii vasluieni au declansat o ancheta, joi, in cazul unui copil in varsta de opt ani care in noaptea de Revelion a ajuns cu ambulanta la spital, avand un traumatism ocular, dupa ce i-a explodat in ochi.

Un copil de doi ani din SUA si-a impuscat mortal mama

Un copil de doi ani din Statele Unite ale Americii si-a ucis accidental mama, intr-un incident care ridica din nou problema accesului prea usor la armele de foc. Tragedia s-a petrecut intr-un centru comercial din.

O tanara din Vaslui si o gravida din Tulcea au murit in ambulante care nu au putut ajunge la timp la ele

O tanara de 25 de ani, din judetul Vaslui, a murit, dupa ce ambulanta care urma sa o preia s-a inzapezit si nu a putut ajunge la timp la ea, in zona fiind trimisa o senilata care a preluat pacienta in.

Tragedie de Revelion: Cinci persoane, printre care un copil de 7 ani, au murit intoxicate la o stana din Vaslui

Cinci oameni, printre care si un copil de 7 ani, au fost gasiti morti intr-o stana din localitatea Stanilesti, judetul Vaslui, informeaza B1 TV. Cei cinci, o femeie, un copil de 7 ani si trei barbati au.

Tragedie de Revelion: Cinci persoane, printre care un copil de 7 ani, au murit intoxicate la o stana din Vaslui (VIDEO)

Cinci oameni, printre care si un copil de 7 ani, au fost gasiti morti intr-o stana din localitatea Stanilesti, judetul Vaslui, informeaza B1 TV. Cei cinci, o femeie, un copil de 7 ani si trei barbati, au.

Barbat din Vaslui, omorat de cumnatul sau, de Revelion

Un barbat de 38 de ani dintr-o comuna vasluiana a fost gasit mort in casa cumnatului sau, care a fost retinut de procurori, relateaza Mediafax.

O femeie din Vaslui a nascut acasa

O femeie din judetul Vaslui a nascut acasa, dupa ce nasterea s-a declansat inainte ca femeia sa fie preluata de un elicopter SMURD, relateaza Mediafax.

Harghita: Barbati internati in spital, dupa ce s-au ranit cu petarde

Zeci de persoane din Harghita au sunat la 112 in noaptea de Revelion, dupa ce s-au ranit cu petarde sau li s-a facut rau de lamancare si bautura, relateaza Mediafax. De asemenea, in judet s-au inregistrat si patru nasteri.

Valea Jiului: Mii de oameni au ramas fara caldura in noaptea dintre ani, din cauza unei avarii la Centrala din Paroseni (VIDEO)

Pe un ger teribil, la -25 de grade Celsius, mii de oameni au ramas fara caldura. Localnicii din Valea Jiului au dardait in case pentru ca Centrala din Paroseni nu a facut fata. Prefectul judetului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )