Libnet.ro
UNICEF

18:30

Un copil de sase ani a fost resuscitat dupa ce a fost gasit pe fundul unei piscine din Baile 1 Mai

Adevărul Adevărul,
Un copil de sase ani a fost resuscitat dupa ce a fost gasit pe fundul unei piscine din Baile 1 Mai

La un pas de tragedie,in piscina unui hotel din Baile Felix. Un copil in varsta de sase ani a scapat ca prin minune dupa ce a fost la un pas sa se inece. continuă pe Adevărul

Virgil Iantu, din nou la tribunal. Vedeta TV a fost inselata de un agent imobiliar in urma cu sase ani

Virgil Iantu isi cauta din nou dreptatea in instanta dupa ce, in urma cu mai bine de sase ani, a platit 70. 000 de euro pentru un apartament in statiunea Neptun, insa firma imobiliara cu care semnase contractul, intrata acum in faliment, nu i-a mai dat niciodata bunul platit.

Pustiul-minune din Romania a plecat de la Madrid dupa sase ani jucati la Real

Dupa Gica Hagi, un singur roman a mai reusit sa fie legitimat la Real Madrid, insa acesta a parasit ieri clubul galacticilor.

Un copil de doi ani a murit dupa ce a cazut de la etajul sapte al unui bloc din Chisinau

Un copil de doi ani si-a pierdut viata in aceasta dimineata dupa ce a cazut de la etajul sapte. Se pare ca baietelul se juca pe balcon, iar la un moment dat s-a rezemat de plasa pentru tantari agatata la geam. Aceasta a cedat sub greutatea lui.

Barbat condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a insultat familia regala a Tailandei

Un barbat a primit o condamnare-record, de 30 de ani de inchisoare, dupa ce a insultat pe Facebook familia regala din Tailanda. Pongsak Sriboonpeng, 48 de ani, a fost gasit vinovat de un tribunal miliatr, ca a posta.

Apartamentul sotului cantaretei Niculina Stoican, scos la licitatie de ANAF Gorj. Vasile Stanescu este condamnat la sase ani de inchisoare pentru evaziune fiscala

Un apartament care apartine sotului cantaretei de muzica populara Niculina Stoican a fost scos la licitatie de ANAF Gorj din cauza unui prejudiciu pe care statul trebuie sa il recupereze. Vasile Stanescu.

Un sofer a fost decapitat dupa ce a intrat cu masina sub un TIR

Un barbat a murit decapitat, vineri dupa-amiaza, dupa ce a intrat cu masina sub cabina unui TIR aflat pe contrasens, pe DN 69, in judetul Arad, traficul fiind blocat aproape o ora, informeaza Mediafax.

Patru persoane, intre care doi copii, au fost ranite dupa ce doua masini s-au ciocnit, la Brasov

Patru persoane, intre care doi copii, au fost ranite intr-un accident produs, miercuri, la Brasov, dupa ce o masina a ajuns pe contrasens si s-a ciocnit cu un alt autoturism, ranitii fiind transportati la.

New York: Rapperul Busta Rhymes a fost arestat dupa ce a lovit in cap, cu o cutie de suc, un angajat al unei sali de fitness

Rapperul Busta Rhymes a fost arestat la New York in urma unei altercatii cu un angajat al unei sali de fitness. Cantaretul l-a lovit pe acesta in partea din spate a capului cu o cutie de suc din pudra.

Italia: Un sofer roman a fost arestat dupa ce ar fi sechestrat trei pasageri care nu platisera biletele de calatorie

Un sofer roman de autocar a fost arestat preventiv in Italia, fiind acuzat ca ar fi sechestrat pasagerii care nu platisera biletele pentru o calatorie dinspre Romania, informeaza agentia ANSA. Barbatul, in.

Loteria bonurilor fiscale: 508 cereri de revendicare a premiului au fost inscrise dupa a doua extragere ocazionala

Peste 500 de cereri de revendicare a premiilor aferente bonurilor cu valori cuprinse intre 135,00 si 135,99 lei, emise pe 23 mai, au fost depuse la unitatile teritoriale ANAF. insa, potrivit noilor modificari,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )