Libnet.ro
UNICEF

22:45

Copil in varsta de doi ani, ranit in urma unui accident rutier provocat de un sofer baut

Adevărul Adevărul,
Copil in varsta de doi ani, ranit in urma unui accident rutier provocat de un sofer baut

Un copil in varsta de numai doi ani a fost ranit si a ajuns la spital, in urma unui accident rutier provocat de un sofer aflat sub influenta bauturilor alcoolice. continuă pe Adevărul

Fiul judecatoarei de la CAB acuzata de luare de mita, dat afara din parohie in urma unui accident in care au murit trei persoane

Florin Cergan, fiul judecatoarei Veronica Carstoiu, nu se afla pentru prima data in vizorul instantei. Acum doi ani, el a fost implicat intr-un accident rutier, in urma caruia trei persoane au murit. Desi a.

3 morti si 3 raniti in urma unui accident in judetul Constanta

Un accident rutier produs astazi, la ora 13:00, in localitatea Stupina, din judetul Constanta, s-a soldat cu trei morti si trei grav raniti, potrivit surselor de presa.

Copil de doi ani din Vaslui, transportat cu elicopterul spital, dupa ce s-a oparit in apa in care trebuia imbaiat

Un copil in varsta de doi ani, din localitatea vasluiana Puscasi, a fost transportat de urgenta cu un elicpoter SMURD la un spital din Bucuresti, dupa ce s-a oparit pe 25% din suprafata corpului.

VIDEO Margaret Pellegrini, actrita din filmul Vrajitorul din Oz, a murit. Avea 89 de ani

Actrita de origine americana Margaret Pellegrini, cunoscuta pentru rolul din filmul Vrajitorul din Oz realizat in anul 1939, a decedat, miercuri, la varsta de 89 de ani, in urma unui accident vascular cerebral, in timp ce se afla in casa ei din Pheonix, relateaza CNN. Pellegrini ramasese printre ultimii actori in viata care au jucat in pelicula.

Vaduva lui Steve Jobs are o noua relatie, la doi ani dupa moartea fondatorului Apple

Chiar daca poarta in continuare inelul de logodna cu diamant, vaduva fondatorului Apple, Steve Jobs, care a murit in urma cu doi ani, a regasit iubirea in bratele fostului primar al Washington DC Adrian.

S-a lansat trailerul oficial al filmului Diana: Prezinta ultimii doi ani din viata Printesei de Wales (VIDEO)

Trailerul oficial al filmului Diana, care infatiseaza ultimii doi ani din viata Printesei de Wales, a fost lansat, informeaza Hello!. Filmul, care o are in rol principal pe Naomi Watts, se axeaza pe.

Somajul din Portugalia, in declin pentru prima oara in ultimii doi ani

Rata somajului din Portugalia a scazut in trimestrul al doilea din 2013, pentru prima oara in ultimii doi ani, conform unei estimari preliminare a Institutului National de Statistica de la Lisabona.

inca 40 de autobuze second-hand pe strazile din Iasi. Tramvaiele vor disparea pentru urmatorii doi ani din Metalurgie si de pe Bulevardul Nicolae Iorga

Sefii municipalitatii iesene adopta inca o data solutia mijloacelor de transport uzate pentru a asigura deplasarea prin Iasi. Din septembrie, incepe un nou santier in oras, pentru inlocuirea a 10 kilometri de linie simpla de tramvai pe sectorul fostul bazar Bulevardul Nicolae Iorga) - Piata Doi Baieti Tatarasi).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )